Головна Новини Суспільство Війна з Росією Данілов розповів, що саме Захід не може зрозуміти щодо Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Данілов розповів, що саме Захід не може зрозуміти щодо Росії

Секретар РНБО України Олексій Данілов вважає, що час Російської Федерації закінчився.

3 серпня 2023, 09:51
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що Захід досі не розуміє, що Російська Федерація йде до свого краху і невдовзі перестане існувати. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання "Громадське радіо".

Данілов розповів, що саме Захід не може зрозуміти щодо Росії

Секретар РНБО Олексій Данілов. Фото з відкритих джерел

Олексій Данілов пригадав, що 1 серпня в Київ приїжджав тодішній президент США Джордж Буш старший та намагався відмовити Україну від отримання незалежності, пояснюючи, що нам треба бути разом з Москвою. Однак Данілов нагадує, що через 18 днів "СРСР як бульбашка тріснув" і перестав існувати.

Секретар РНБО вважає, що "Росія — це країна-фейк" та додає, що її взагалі не існує, як відповідальної країни. Разом з тим Данілов пояснює, що Україна відповідальна, адже відстоює свою свободу та виконує функцію захисту для Європи.

У підсумку Данілов вважає, що процес розпаду Росії вже зупинити не можна і західні країни наразі цього ще не зрозуміли.

"Захід не може втямити, що Російська Федерація у тому вигляді, який є, більше існувати не буде. Час Російської Федерації закінчився", — заявив Олексій Данілов та вказав, що такі територія як Ічкерія чи Татарстан стануть незалежними країнами.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що секретар РНБО України заявив про друге військове повстання, яке невдовзі відбудеться в Росії. За словами Данілова це відбувається через неможливість Росії знову захопити Київ та внутрішні процеси в країні, які вже були запущені від моменту російського вторгнення в Україну.

Також "Коментарі" писали про експертів федерального уряду Німеччини, які порахували скільки Росія ще зможе ввести війну проти України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини