Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Німеччині порахували скільки Росія ще зможе вести війну
commentss НОВИНИ Всі новини

У Німеччині порахували скільки Росія ще зможе вести війну

Експерти уряду Німеччини визначили, скільки Росія зможе воювати в Україні.

3 серпня 2023, 09:20 comments1349
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Експерти федерального уряду Німеччини проаналізували зміни у Росії під час війни в Україні, які стосуються залучення військових та дійшли висновку, що Кремль зможе воювати в Україну ще два-три роки. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Bild.

У Німеччині порахували скільки Росія ще зможе вести війну

Російські військові. Фото з відкритих джерел

Восени 2022 року Путін видав указ про часткову мобілізацію і таким чином мав залучити до лав військових 300 тис. резервістів. Німецьке видання вважає, що такий захід сприймався як невідкладна можливість зупинити рух ЗСУ, які почали відвойовувати позиції на сході та півдні України та завдали значних втрат російській армії.

Однак мобілізації для армії РФ недостатньо. Кремль змінює вікові межі, таким чином може наповнити свої війська до двох мільйонів резервістів. Нові зміни піднімають вік рядових до 40 років, а офіцерів можуть призвати у віці до 70 років. Крім того, призовний вік у Росії збільшили до 30 років.

Експерти федерального уряду Німеччини вважають, що такі дії свідчать про мілітаризацію російського суспільства. Залежно від ситуації на українському фронті Росія може збільшити кількість солдатів загальною чисельністю до 3 млн осіб.

"Москва готова продовжувати війну ще на два-три роки", — вважають німецькі експерти, проаналізувавши зміни в російські армії щодо чисельності військових.

У такому разі армія РФ мала б більше активних солдатів, ніж Китай. Однак рівень підготовки цих військових буде не високим, а отже будуть відбуватись масові проблеми солдатів РФ з військовою технікою.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, скільки американців підтримує введення військ США в Україну.

Також "Коментарі" писали, що Росія відправляє тисячі солдатів у Балтійське море: яка причина.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини