Головна Новини Суспільство Війна з Росією Скільки американців підтримує введення військ США в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки американців підтримує введення військ США в Україну

Американців запитали чи підтримують вони відправлення своїх солдатів в Україну для боротьби з армією РФ

2 серпня 2023, 15:42
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Майже третина американців вважає, що Сполучені Штати мають відправити свої війська в Україну. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Newsweek.

Скільки американців підтримує введення військ США в Україну

Американські військові. Фото з відкритих джерел

Згідно з результатами опитування від соціологічної компанії Redfield & Wilton Strategies 31% громадян США підтримують відправку американських військ в Україну. Протилежної думки дотримується 34% американців, а ще 10% не визначились з відповіддю. 25% респондентів вказали, що ні підтримують, ні проти ідеї, щоб військові США брали участь у війні в Україні.

Опитування також показали, що молодь більше підтримує введення військ США в Україну, ніж старше покоління. Третина респондентів віком старше 59 років виступила проти розміщення американських військових в США і ще 25% категорично проти такого рішення. Тоді як лише 4% у категорії 18-26 років заявили, що вони категорично проти введення військ США в Україну для боротьби проти Росії.

Опитування було проведене у кінці липня з 25 по 26 число. У ньому взяли участь 1500 американців. У Міноборони США заявили, що не будуть давати коментарі щодо опитування про відправку американських військ до України.

Нагадаємо, адміністрація Джо Байдена від початку війни заявляла, що американські солдати не будуть відправленні в Україну. Слід зазначити, що США з початку повномасштабного вторгнення надало військову допомогу Україні на суму у понад 43 млрд доларів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що прем'єрка Естонії Кая Каллас відреагувала на заяви колишнього генсека НАТО Андерса Расмуссена, який заявив про можливу відправку військ НАТО в Україну.

Також "Коментарі" писали, що Росія відправляє тисячі солдатів у Балтійське море: яка причина.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини