Головна Новини Суспільство Війна з Росією Данілов розповів, що готує РФ напередодні Дня Незалежності України
commentss НОВИНИ Всі новини

Данілов розповів, що готує РФ напередодні Дня Незалежності України

Про більшість планів ворога вже відомо українським спецслужбам

12 серпня 2022, 09:45 comments1964
Поділіться публікацією:

Росія веде проти України повномасштабну війну за знищення суверенітету та незалежності України. Тому напередодні головного свята України ворог спробує влаштувати низку провокацій, про що вже зараз свідчать дані від української розвідки. До цього вже зараз потрібно бути готовими. Як інформує видання "Коментарі", про це в ефірі "24 каналу" розповів секретар РНБО Олексій Данілов.

Данілов розповів, що готує РФ напередодні Дня Незалежності України

Олексій Данілов. Фото: з відкритих джерел

При цьому секретар РНБО не став розкривати всі подробиці того, що готує ворог та розповідати про те, що вже стало відомо нашим військовим та спецслужбам. Наразі ворог не повинен знати те, що вже знають в ЗСУ та до чого добре готові.

Олексій Данілов натякнув, що обачнішими напередодні 24 серпня потрібно бути першим особам в Україні, оскільки росіяни вже традиційно полюють на них та хочуть усунути від влади. 

За словами Данілова, Україна працює на випередження, а тому знає про плани країни-агресора на всіх напрямках. Секретар РНБО зауважив, що на 100% важко контролювати ситуацію та все передбачити, але й це є нормальним, адже ми живемо не в мирний час, в країні продовжується війна.

"Спеціалісти постійно працюють над виявленням планів ворога і їх нейтралізацією – дають дипломатичну, військову або іншу відповідь", – додав Олексій Данілов. 

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія відповіла на заклик демілітаризації Запорізької АЕС.

Також видання "Коментарі" повідомляло — шантаж Росії на Запорізькій АЕС посилюється: яке рішення очікувати від ООН – що може змінитися після більш пристальної уваги світової спільноти. Експерти розповіли в ексклюзивному інтерв'ю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини