Головна Новини Суспільство Війна з Росією Данілов розповів, де перебувають його сини, доки йде війна
commentss НОВИНИ Всі новини

Данілов розповів, де перебувають його сини, доки йде війна

За словами секретаря РНБО, один із його синів вступив у територіальну оборону

29 вересня 2023, 14:45
Поділіться публікацією:

Секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що його сини служать у лавах ЗСУ. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву секретар РНБО зробив в інтерв'ю Наталії Мосейчук.  

Данілов розповів, де перебувають його сини, доки йде війна

Олексій Данілов. Фото: з відкритих джерел

Данілов прокоментував чутки про те, що його дорослі сини виїхали з країни ще в перші дні повномасштабної війни або ж ще до війни.

"Звідки ви знаєте, де мої діти? Я точно знаю, де вони знаходяться, чим вони займалися і чим займаються. Але коли людина починає щось там розповідати. Ну, звідки тобі взагалі відомо?", – обурився секретар РНБО.

За його словами, під час сімейних зустрічей сини жартують, що приїхали додому "з Парижа, Лондона, Майямі".                 

"У одного Парижа — це військова частина, у другого Париж — частина територіальної оборони під Києвом у селищі. А починати виправдовуватися і комусь щось доводити я не бачу сенсу", — додав Данілов.

Зазначимо, у цьому ж інтерв'ю Олексій Данілов заявив, що кожен українець повинен мати вдома зброю, щоби захищатися. Адже такого сусіда-агресора, як Росія, не можна нікуди "відсунути" від кордонів нашої країни.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент України Володимир Зеленський заявив, що плануються потужні заходи щодо посилення держави за дні вересня, а також йде робота над змістовним наповненням жовтня і листопада. За словами глави держави, Україна отримає більші можливості для свого захисту. Які очікування від жовтня на всіх фронтах (військовий, у внутрішній та зовнішній політиці, економіці)? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини