Головна Новини Суспільство Війна з Росією Данілов розповів, чому знову почали розгойдувати тему переговорів із РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Данілов розповів, чому знову почали розгойдувати тему переговорів із РФ

Секретар РНБО Олексій Данілов нагадав, що якщо Україна і погодиться сісти за стіл переговорів з РФ, то лише на своїх умовах

11 травня 2023, 10:20 comments1399
Поділіться публікацією:

Зараз багато країн почали нагнітати ситуацію, щоб посадити Україну за стіл переговорів із агресором на умовах Росії. Як передає портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону заявив секретар РНБО Олексій Данілов.

Данілов розповів, чому знову почали розгойдувати тему переговорів із РФ

Олексій Данілов. Фото: з відкритих джерел

"Зараз просто йде таке нагнітання ситуації для того, щоб якнайшвидше посадити нас за стіл переговорів на умовах Росії. Зараз запущено дуже велику кампанію з цього приводу. Звучить багато пропозицій з різних країн з цього приводу. Але майте на увазі, я більш ніж впевнений, що якщо ми про щось говоритимемо, і президент ухвалить таке рішення, то це буде тільки на умовах нашої країни", – заявив Олексій Данілов.

Зазначимо, тема можливого відновлення мирних переговорів України та Росії справді останнім часом знову все частіше у центрі уваги. У відповідь на заяву генсека ООН Антоніу Гутерриша про те, що "мир в Україні зараз неможливий" (мовляв, ні Київ, ні Москва) не готові сісти за стіл переговорів, радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк обурився. За його словами, переговори можливі, але лише за певних обставин. А саме, якщо країні-агресору нагадають, нарешті, відповідні статті статуту ООН і "ввічливо" попросять залишити чужу територію, якщо перестануть вважати РФ частиною ООН та Радбезу ООН. Про що говорять спливаючі від колишніх і чинних політиків і чиновників різних частин світу (Азії, Європи, Латинської Америки) "миротворчі" пропозиції? До чого вони можуть спричинити? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — із серії неймовірного: Трамп відмовився назвати Путіна військовим злочинцем.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чи розпочався у Бахмуті обіцяний контрнаступ ЗСУ – що чекає на вагнерівців через пару тижнів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини