Головна Новини Суспільство Війна з Росією Данілов розповів, чому тепер на окупантів чекає багато сюрпризів у Чорному морі
commentss НОВИНИ Всі новини

Данілов розповів, чому тепер на окупантів чекає багато сюрпризів у Чорному морі

У відповідь на російські ракетні обстріли мирних міст та вбивство цивільних, Сили оборони України збільшать кількість та масштаби ударів по окупаційних військ

20 липня 2023, 16:25 comments3011
Поділіться публікацією:

Відповідь на те, що росіяни суттєво збільшили удари по цивільній інфраструктурі в Україні, може бути лише одна – значне збільшення ударів по окупантах з боку української армії. Як передає портал "Коментарі", таку заяву у Twitter зробив секретар РНБО Олексій Данілов, реагуючи на погрози Росії атакувати всі кораблі, які прямуватимуть до портів України за зерном.

Данілов розповів, чому тепер на окупантів чекає багато сюрпризів у Чорному морі

Олексій Данілов. Фото: з відкритих джерел

"Відповідь України на ракетні обстріли мирних міст та вбивство цивільних одна – це збільшення кількості та масштабів ударів СОУ по окупаційних військах. Україна вже давно зібрала до купи всі "червоні лінії" Путіна, звила з них мотузку, на якій повісить російський імперський труп", — написав секретар РНБО.

Зокрема, він додав, що спроби залякати мають протилежний ефект та катастрофічні наслідки для РФ.

"Окупантів чекає багато неприємних сюрпризів та привітів – не лише від армії дронів, а й від флоту дронів", — заявив Олексій Данілов.

Зазначимо, у Міноборони України зробили офіційну заяву про те, що з півночі, 21 липня, всі судна, що прямують в акваторії Чорного моря у напрямку морських портів РФ та українських морських портів, що знаходяться на тимчасово окупованій країною-агресором території України, можуть розглядатися українськими військами, як вантажі військового призначення, що перевозять, "з усіма відповідними ризиками".

Читайте також на порталі "Коментарі" — Міноборони РФ вкотре підтвердило військовий злочин, який виконало за наказом путінського режиму. У відомстві Сергія Шойгу відзвітували про те, що вночі 20 липня російські війська продовжили завдання "ударів відплати" по мирних українських містах.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини