Головна Новини Суспільство Війна з Росією Данілов розкрив, чим Україна вдарила по С-400 "Тріумф" у Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

Данілов розкрив, чим Україна вдарила по С-400 "Тріумф" у Криму

Секретар РНБО уточнив, що українські військові запустили ракету українського виробництва, яка показала себе бездоганно

26 серпня 2023, 12:54
Поділіться публікацією:

ЗСУ знищили російську пускову установку зенітно-ракетної системи С-400 "Тріумф" у Криму за допомогою нової сучасної української ракети. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в ефірі "Українського Радіо" заявив секретар РНБО Олексій Данілов.

Данілов розкрив, чим Україна вдарила по С-400 "Тріумф" у Криму

Знищення С-400 "Тріумф". Фото з відкритих джерел

Секретар РНБО пояснив, що ракета, яка розгромила "Тріумф", була "нова і абсолютно сучасна".

"Так, це наш новий виріб, який показав себе абсолютно бездоганно", – зазначив секретар РНБО.

Інших подробиць Олексій Данілов не розкривав. Також він не уточнив, чи це була абсолютно нова розробка, чи модернізовано версію озброєння, що вже є в Україні. Втім, Данілов розповів, що це розробка українського оборонно-промислового комплексу у рамках програми, започаткованої у 2020 році.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у мережі активно обговорюється знищення російської зенітно-ракетної системи С-400 "Тріумф" у Криму, яку вважають "візитною карткою" росіян. Чим обернеться для росіян втрата передового ЗРК? Про що взагалі свідчить ситуація? Видання "Коментарі" розбиралося у цих питаннях, вивчивши думки експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – з початку серпня явно почастішали атаки тимчасово окупованого Криму, Москви та Підмосков'я за допомогою безпілотників. Чергові удари по півострову було завдано в ніч проти 12 серпня. Радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк попередив, що незабаром інциденти з "невстановленими безпілотниками" в РФ, а також на тимчасово окупованих українських територіях стануть нормою. Що можна сказати про безпілотну війну зараз? Чого очікувати в найближчому майбутньому? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини