Головна Новини Суспільство Війна з Росією Данілов розкритикував яйця західних політиків
commentss НОВИНИ Всі новини

Данілов розкритикував яйця західних політиків

Секретар РНБО України Олексій Данилов розкритикував західних політиків за їхню, на його думку, м'якотілість

5 вересня 2023, 22:48
Поділіться публікацією:

Секретар РНБО України Олексій Данілов фактично звинуватив західних політиків у тому, що їхня політика поступок Росії та відсутність жорсткості призвели до сьогоднішньої війни. Про це, як повідомляють "Коментарі", він заявив під час свого виступу на Київському безпековому форумі.

Данілов розкритикував яйця західних політиків

Олексій Данілов

За словами Олексія Данілова, про жодні переговори із Путіним, який винний у смертях сотень українських дітей, не може бути й мови.

— Наш народ боротиметься за нашу незалежність стільки, скільки буде потрібно, — заявив Олексій Данилов. — Якщо хтось вважає, що ми здаватимемося, що ми якось йтимемо на поступки заради того, щоб людина, яка сьогодні вже вбила 500 наших дітей, могла сісти з нами за стіл переговорів, то у мене просто питання: "Як ви взагалі з ним можете розмовляти? Людина, яка вбила 500 дітей у 21 столітті, повинна сидіти за ґратами, а ви кажете, що з нею потрібно вести переговори? Про якісь коридори? Про якісь добрива? Ви про що кажете?

За словами Данілова, вторгнення у 2022 році стало результатом політики поступок Росії з боку західних країн. Ці кроки Росія трактує як слабкість Заходу, що призводить лише до подальшого загострення.

"Ви таким чином своїми пашотовими яйцями призведете до того, що автократичні режими захоплять владу в усьому світі. Ця гидота [Путін] перебуває при владі, завдяки Заходу, вже 23 рік. Коли він робив усе, що не вписувалося в демократичні рамки, йому давали змогу багатіти. І зараз ця річ обертається проти нашого вільного народу", – сказав Олексій Данілов.

Нагадаємо, що раніше глава українського МЗС Дмитро Кулеба заявив, що восени очікується активізація спроб посадити Україну та РФ за стіл переговорів.

Тим часом, Путін накинувся з образами на президента Зеленського.

У Путіна розповіли, де та як вони можуть застосувати ядерну зброю в Україні.

А рашист розповів про нову тактику Сил оборони.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини