Головна Новини Суспільство Війна з Росією Данілов прокоментував терміни контрнаступу ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Данілов прокоментував терміни контрнаступу ЗСУ

Олексій Данілов порадив українцям набратися терпіння та не вірити "диванним" експертам

6 серпня 2022, 10:30 comments1234
Поділіться публікацією:

Секретар РНБО Олексій Данілов радить українцям не вірити "диванним експертам", а згадати те, що сталося у Сумській, Чернігівській, Київській областях, звідки навесні цього року було вибито російських окупантів. Внаслідок контрнаступу ВСУ теж відбудеться і в інших областях України, які сьогодні під тимчасовою окупацією. При цьому, говорячи про терміни контрнаступу, секретар РНБО зазначив, що ніхто, окрім Верховного головнокомандувача та військових, не може знати точних рядків. Як повідомляє портал "Коментарі", про це Олексій Данілов заявив в інтерв'ю ТРК "Київ".

Данілов прокоментував терміни контрнаступу ЗСУ

Олексій Данілов. Фото: РНБО

Олексій Данілов зазначив, що потрібно спокійно ставитись до того, що відбуватиметься в Україні. Військовим, які знають свою справу, зрозуміло, коли потрібно розпочинати контрнаступ, щоб, по-перше, мінімізувати втрати серед особового складу, а по-друге, цей контрнаступ мав максимальний ефект, тобто українські території було звільнено від окупантів.

За словами Данілова, коли він чує від "диванних експертів" прогнози щодо контрнаступу, то стає дуже сумно, бо ці люди не мають реальної ситуації і не можуть знати плани українських захисників.

Секретар РНБО вважає, що потрібно набратися терпіння і побачити все це на власні очі.

Варто зазначити, що Інститут вивчення війни прогнозував наприкінці липня, що українські військові готуються наступати на Херсонщині.

Читайте також на порталі "Коментарі" – більше не друг: у Кремлі пояснили, чому Путін та Макрон перестали телефонувати.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чіткий сигнал від генсека НАТО Столтенберга Києву та Москві: на що тепер можемо розраховувати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

6 серпня 2022, 12:23

Опанькы!!! Знову, найбільш корумповані в світі, відсувають терміни. Тепер з: "Ось, ось", на: "Колись та буде. Ми краще знаємо". Це стверджує корумпована, совкова органіка, яка взагалі нічого корисного не зробила. Тільки крала. Вони окрім совкових термінів (Ставка) нічого не знають. Між собою російською лайкою розмовляють.


Новини