Головна Новини Суспільство Війна з Росією Данілов про провал Кремля: Янукович був готовий повернутися в президентське крісло
commentss НОВИНИ Всі новини

Данілов про провал Кремля: Янукович був готовий повернутися в президентське крісло

За 19 днів Кремль планував захопити не лише столицю, а й усю Україну, включаючи Львів

5 січня 2023, 10:20 comments2656
Поділіться публікацією:

У Кремлі не сумнівалися в успішності так званої військової спецоперації в Україні. Саме тому 7 березня у Мінську приземлився літак із Росії, на борту якого був президент-втікач Віктор Янукович. У Москві всі підготували, адже були впевнені, що їм вдасться якнайшвидше захопити Київ та всю лівобережну Україну. Як повідомляє видання "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів секретар РНБО Олексій Данілов.

Данілов про провал Кремля: Янукович був готовий повернутися в президентське крісло

Віктор Янукович. Фото: з відкритих джерел

Секретар РНБО зазначив, що у Кремля було заплановано два етапи вторгнення. Перший етап полягав у тому, щоб максимально швидко окупувати лівобережну Україну, включаючи столицю України – Київ. Другий етап – просування на решту із захопленням усіх західних міст, включаючи Львів. Реалізація першого плану мала завершитися до 7 березня 2022 року.

"І саме цього дня один громадянин Росії, а в минулому громадянин України Янукович перебував у Мінську, тому що він мав 7 березня вже перебувати в інших містах на території нашої країни", — наголосив секретар РНБО.

За даними Олексія Данілова, після захоплення Києва росіяни хотіли захопити всю територію України, включаючи Львів за 19 днів. Для Януковича було відведено окрему місію, він мав знову заявляти, що є законно обраним президентом України і має право на владу. Як усе виявилося насправді вже всі знають. Президенту-втікачеві так і не судилося знову опинитися в Києві.

Читайте також на порталі "Коментарі" — росіяни заявляють про вибухи та роботу ППО у Мелітополі.

Також видання "Коментарі" повідомляло – коли в Росії закінчаться іранські дрони: в Інституті вивчення війни відповіли.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини