Головна Новини Суспільство Війна з Росією Данілов пояснив, чому найближчі 2 місяці будуть дуже складними
commentss НОВИНИ Всі новини

Данілов пояснив, чому найближчі 2 місяці будуть дуже складними

Цей час потрібно просто перечекати, вважає секретар РНБО

21 жовтня 2022, 15:30 comments1317
Поділіться публікацією:

Україна має пройти справжнє випробування, бо найближчі 2 місяці для нашої країни будуть складними, але їх треба просто перечекати. За цей час РФ можуть охопити бунти проти путінського режиму. Як передає "Коментарі", таку заяву секретар РНБО Олексій Данілов зробив під час загальнонаціонального телемарафону.

Данілов пояснив, чому найближчі 2 місяці будуть дуже складними

Олексій Данілов. Фото: з відкритих джерел

"Так, буде важко, але нам потрібно пройти цей складний період. Після того, як ми пройдемо саме цей період, він триватиме десь місяць-півтора-два. Божевільність у голові цього Гітлера сучасності оселилася і не хоче звідти виходити. Нам просто потрібно зараз це витримати", – заявив Олексій Данілов.

За його словами, українська розвідка працює і дає дуже хорошу інформацію. На перший погляд може здатися, що всередині Росії все спокійно, але це далеко не так. Влада дедалі складніше контролювати обстановку і ситуація в Росії дуже неспокійна.

Данілов зазначив, що режим Путіна активно застосовує терор не лише проти українців, а й проти росіян. Дійшло до того, що влада видала указ, який стосується тих людей, які займають нейтральну позицію. Незгодних із політикою Путіна в Росії стає з кожним днем дедалі більше.

"Нещодавно з'явився указ Путіна щодо тих людей, які умовно займали нейтральну позицію. Він підписав цей указ, щоб усіх їх зв'язати кров'ю. У них там почалися всі ці протести. Ми їх прогнозували на листопад. Цей період на Росії вже почався. Ці кроки, я хочу нагадати, що Гітлер, перебуваючи в бункері на початку травня 1945 року, теж видавав якісь укази — що треба туди йти. , сюди йти та інше. Це починає нагадувати десь березень 1945 року", — каже Данілов.

Читайте також на порталі "Коментарі" — нові заяви Лукашенка та Генштабу ЗСУ: чому загроза вторгнення з РБ зросла в рази.

Також видання "Коментарі" повідомляло — німецька IRIS-T вже пройшла бойове хрещення в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Ігор

21 жовтня 2022, 15:27

Через два місяці бункерні корумповані повернуть гроші з офшорів і всіх своїх з Європи? Зроблять саме Україну центром своїх життєвих інтересів, а ні засобом заробляння грошей? Вони то під час епідемії, то всю війну замкнені в обмеженому просторі, от дах і їде. Путін вже робить їм на замовлення туалети у валізах. За карликовим буде Радуцький слідкувати. Така робота при королях була найбільш почесною, для самих наближенних істот.


Новини