Головна Новини Суспільство Війна з Росією Данілов попередив українців про наближення складних місяців
commentss НОВИНИ Всі новини

Данілов попередив українців про наближення складних місяців

Данілов зазначає, що цього року на нас чекає дуже багато роботи, але перемога буде за нами

28 січня 2023, 10:30 comments1738
Поділіться публікацією:

Секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що ніхто сьогодні не може навіть приблизно назвати точну дату закінчення війни в Україні, але є те, що вже для військових, очевидно, найближчий місяць-півтора будуть дуже складними для України. Як повідомляє портал "Коментарі", про це секретар РНБО заявив в ефірі "Радіо Свобода".

Данілов попередив українців про наближення складних місяців

Олексій Данілов. Фото: з відкритих джерел

"Сказати точну дату, що це буде завтра чи післязавтра, я не можу. Попереду ще складна, важка робота на фронті, на великій відстані — на сьогодні лінія фронту — це понад дві тисячі кілометрів", — зазначив Данілов.

Секретар РНБО додав, що незважаючи на величезну роботу, яку українцям доведеться зробити цього року, перемога точно буде за Україною. Сьогодні українське суспільство, політичне керівництво, військові мають одне спільне розуміння – вся територія України має бути звільнена від російських загарбників. Йдеться не лише про ту територію, яка була захоплена росіянами після 24 лютого 2022 року, а й про Крим із Донецьком та Луганськом.

При цьому Олексій Данілов зазначив, що він не може поставитися з розумінням до позиції тих людей, які заявляють, що все можна зробити за кілька тижнів.

"Якщо хтось каже, що це можна зробити там за тиждень, за два – я не є таким надто оптимістичним. Я розумію, що цього року на нас чекає дуже багато роботи", — резюмував секретар РНБО.

Читайте також на порталі "Коментарі" — США визнали ПВК "Вагнера" міжнародною злочинною організацією: про що говорить це рішення.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чи завдатимуть ЗСУ удари по військових цілях на території РФ: у РНБО зняли інтригу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

aaaaa

28 січня 2023, 13:50

Розпродаж! Норвежська Термобілизна для українських холодів (лише 690 грн.)-----> https://e.vg/ntech

Ігор

28 січня 2023, 10:54

Це він з далеку розігріває публіку анонсами нових втрат для України? Перед виступом головного божевільного? Ми знаємо: Зе - це остаточний вирок Україні. Навіщо нам розповідати про складні шляхи до цього?


Новини