Головна Новини Суспільство Війна з Росією Данілов озвучив терміни нового наступу Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Данілов озвучив терміни нового наступу Росії

Росіяни серйозно готуються до активних дій, зокрема намагаються вербувати кримінальних авторитетів у Харківській області

26 січня 2023, 07:20 comments1266
Поділіться публікацією:

Новий масований наступ російських військ на Україну може розпочатися через 1-2 місяці. Як передає "Коментарі", таку думку в ефірі загальнонаціонального телемарафону висловив секретар РНБО Олексій Данілов.

Данілов озвучив терміни нового наступу Росії

Олексій Данілов. Фото: з відкритих джерел

"У росіян зараз відбувається максимальна концентрація, вони готуються до наступу. Для нас це не є несподіванкою. Ми розуміємо, що через місяць-півтора-два вони починатимуть активні дії, задіяні всі максимальні ресурси, які є на території Росії", — наголосив Данілов.

Секретар РНБО також розповів, що росіяни ведуть діяльність із вербування громадян, переважно у Харківській області.

"Більше того, можу сказати, що 5-те управління ФСБ продовжує працювати на території України, намагаються залучити кримінальних авторитетів, особливо з Харківської області. Ми все це відстежуємо, і я хочу звернутися до цих молодих людей, які перебувають в ОАЕ: коли ви повернетеся на батьківщину, ви все сидітимете за ґратами. Треба захищати країну, а не грати з ФСБ", — наголосив секретар РНБО.

Також Олексій Данілов попередив українців, що незабаром росіяни можуть здійснити низку інформаційних атак за допомогою своїх агентів, які досі є в Україні.                                                                                              

Читайте також на порталі "Коментарі" — німецькі танки Leopard 2 підуть в Україну: про що говорить рішення Берліна — чи може змінитися ситуація на фронті вже найближчим часом.

Також видання "Коментарі" повідомляло — яким буде новий наступ Росії – де його ворог почне. Експерти розібралися у непростій ситуації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини