Головна Новини Суспільство Війна з Росією Данілов оцінив можливість припинення вогню в Україні, якщо своє слово скаже Китай
commentss НОВИНИ Всі новини

Данілов оцінив можливість припинення вогню в Україні, якщо своє слово скаже Китай

У РНБО відкинули можливість припинення вогню в Україні навіть за посередництва Китаю

21 жовтня 2023, 16:05 comments1895
Поділіться публікацією:

Україна погодиться припинити вогонь та сісти за стіл переговорів лише в тому випадку, якщо окупаційні війська покинуть українську територію. Посередництво Китаю в переговорах тут не може відіграти якоїсь особливої ролі і стати для України вирішальним чинником, щоб ЗСУ припинило звільняти свою землю. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю "Kyodo News" зробив секретар РНБО Олексій Данилов.

Данілов оцінив можливість припинення вогню в Україні, якщо своє слово скаже Китай

Олексій Данілов. Фото: з відкритих джерел

Секретар РНБО прокоментував тісне співробітництво між Росією та Китаєм.

На думку Данілова, Москва "втратила свою незалежність і тепер змушена покладатися на такі країни як Китай, Північна Корея та Іран". При цьому секретар РНБО відкинув можливість припинення вогню за посередництва Китаю.

"Немає жодних переговорів, поки Росія продовжує окупувати (українську) територію, включаючи Крим", — наголосив Данілов.

Він назвав російського диктатора Володимира Путіна "терористом", додавши, що "сучасний Гітлер на ім'я Путін убив 500 наших дітей".

Варто зазначити, що щодо зближення Москви та Пекіна також нещодавно висловився радник глави Офісу президента Михайло Подоляк. Він погодився з тим, що Китай та Росія зараз справді стали близькими. Їх поєднують тісні зв'язки, але Пекін дивиться на Москву не як на партнера, а як на країну, за допомогою якої можна активно впливати на новий світопорядок, а також отримувати дешеві енергоресурси.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Мальта ухвалила запит Офісу президента України на проведення 28 та 29 жовтня чергової зустрічі радників глав держав щодо обговорення "Формули миру". Раніше подібні відбулися влітку – у Копенгагені (Данія) та у Джидді (Саудівська Аравія). Які очікування від третьої зустрічі щодо пошуку оптимального виходу з російсько-української війни? Чому обрано саме Мальту? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Володимир

22 жовтня 2023, 00:34

СайтДКП: https://cyberpolice.gov.ua/news/kiberpolicziya-spilno-z-inozemnymy-kolegamy-zneshkodyla-transnaczionalne-xakerske-ugrupovannya-8508/ СайтНПУ: https://www.npu.gov.ua/news/kiberpolitsiia-spilno-z-inozemnymy-kolehamy-zneshkodyla-transnatsionalne-khakerske-uhrupovannia Телеграм: https://t.me/CyberpolUA/1880


Новини