Головна Новини Суспільство Війна з Росією Данілов назвав терміни вирішальних боїв за Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Данілов назвав терміни вирішальних боїв за Україну

Олексій Данілов підтвердив, що Росія активно готується до нової ескалації

1 лютого 2023, 09:00
Поділіться публікацією:

Росія справді активно готується до нового масованого наступу. Прогнози робити в такій ситуації невдячну справу, не можна виключати "жодного сценарію у найближчі два-три тижні". Одне можна сказати точно – "головні бої ще попереду". Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю "Sky News" зробив секретар РНБО Олексій Данілов.

Данілов назвав терміни вирішальних боїв за Україну

Олексій Данілов. Фото: з відкритих джерел

Секретар РНБО вважає, що російські загарбники готуються до максимальної ескалації. Вони стягують все можливе, проводять навчання та тренування на полігонах.

"Я можу сказати, що ми не виключаємо жодного сценарію у найближчі два-три тижні", – заявив Данілов.

За його словами, те, що Росія готується до нової ескалації, розуміють і головні союзники України, тому допомагають українцям країни у боротьбі проти агресора прискореними темпами, максимально подвоївши допомогу.

"Ми пройшли через великий складний період, але я усвідомлюю, що головні бої ще попереду, і вони відбудуться цього року, протягом двох-трьох місяців. Це будуть визначальні місяці у війні. Ми обов'язково переможемо, тому що за нами стоїть увесь світ ", — Заявив Олексій Данілов.

Данілов не виключає, що президент Росії Володимир Путін спробує здійснити ще одну атаку з півночі, півдня та сходу, як це сталося 24 лютого 2022 року – можливо, навіть приурочивши її до річниці вторгнення.

Він також зазначив, що українські військові готуються до всіх можливих варіантів розвитку подій і цього разу мають значно більшу підтримку від західних партнерів, таких як Велика Британія, ніж 12 місяців тому.

Секретар РНБО припускає, що участь у новому масштабному наступі РФ братиме приблизно половина із понад 320 тис. мобілізованих. І частину з них уже перекинуто в Україну.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Кремль надіслав до Мелітополя особливих наглядачів: що відомо.

Також видання "Коментарі" повідомляло – прогноз на лютий – що відбуватиметься в Україні та навколо України. Експерти детально проаналізували ситуацію, що склалася, і озвучили найвірогідніші події, які чекають на нашу країну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини