Головна Новини Суспільство Війна з Росією Данілов назвав головну вимогу до законопроєкту про мобілізацію
commentss НОВИНИ Всі новини

Данілов назвав головну вимогу до законопроєкту про мобілізацію

Олексій Данілов, говорячи про новий законопроєкт про мобілізацію, наголосив, що все має бути справедливо

2 лютого 2024, 17:08
Поділіться публікацією:

Головне, щоб новий законопроєкт щодо мобілізації був справедливим. Хоча норми документу поки що обговорювати зарано, оскільки потрібно дочекатися остаточної редакції. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в ефірі "Українського радіо" заявив секретар РНБО Олексій Данілов.

Данілов назвав головну вимогу до законопроєкту про мобілізацію

Олексій Данілов. Фото: з відкритих джерел

"Головне – щоб усе було справедливо. Слово "справедливість" звучить у нашого президента щодо цього законопроєкту як ключовий покажчик у цьому питанні. Все має бути справедливо", – заявив секретар РНБО.

Олексій Данілов зазначив, що захист держави – це обов'язок усіх громадян України, це обов'язок, прописаний у Конституції, у відповідних нормативно-правових актах.

За словами Данілова, зараз дуже важливо, щоб усі громадяни України зрозуміли, що війна триває не лише на лінії фронту, війна триває по всій території нашої країни.

Секретар РНБО додав, що "всі мають бути залучені, усі мають працювати на перемогу України".

"Коли депутати Верховної Ради ухвалять цей акт, коли президент його підпише і він уже буде нормою закону, тоді ми зможемо говорити, що це норма закону. Сьогодні це проект закону, який депутати Верховної Ради можуть ухвалити в тій чи іншій редакції", – наголосив чиновник.

Він також звернувся з проханням дочекатися остаточної редакції, щоб робити ті чи інші висновки, як буде цей законопроєкт.

Читайте також на порталі "Коментарі" – чому у законопроєкті про мобілізацію нічого про заклик 500 тисяч осіб немає: пояснення Міноборони України.

Також видання "Коментарі" повідомляло – що змінилося у новому законопроєкті про мобілізацію: які шанси він пройде через парламент.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Партия 5.10

2 лютого 2024, 19:48

Чтобы было справедливо надо впервую очередь это свиное алкорыло Данилова отправить на передовую вместе с его утырками сынками, которых эта свинаморда вывезла в начале войны в Маями ! А лучше не мучаться и просто пристрелить этого подонка Данилова !


Новини