Головна Новини Суспільство Війна з Росією Данілов анонсував, що незабаром Україна отримає довгоочікувану техніку зі США: про що йдеться
commentss НОВИНИ Всі новини

Данілов анонсував, що незабаром Україна отримає довгоочікувану техніку зі США: про що йдеться

Секретар РНБО повідомив, що танків Abrams буде більше, ніж повідомлялося раніше

16 вересня 2023, 08:37 comments6279
Поділіться публікацією:

Понад десять танків Abrams, які обіцяли для ЗСУ США, незабаром виявляться в Україні. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю "Українському Радіо" зробив секретар РНБО Олексій Данілов.

Данілов анонсував, що незабаром Україна отримає довгоочікувану техніку зі США: про що йдеться

Танки Abrams. Фото: із відкритих джерел

"Що стосується поставок "Абрамсів" — найважчих танків у світі, які важать 80 тонн, то вони найближчим часом надійдуть до нашої країни", — заявив Данілов.

Він підтвердив, що домовленості зі США в силі, постачання техніки пройде згідно з раніше затвердженим планом. Вашингтон продовжує залишатися ключовим союзником України та не підводить українських захисників. Тому найближчим часом танки Abrams не просто прибудуть до України, а й уже опиняться на фронті.

Не обійшлося і без моменту, що інтригує. Данілов натякнув, що танків Abrams в Україні набагато більше, ніж про це заявлялося публічно раніше.

За словами секретаря РНБО, українські захисники не втрачають час – продовжують проходити навчання з володіння цією сучасною зброєю.

Читайте також на порталі "Коментарі" — вересень настав: ЗМІ дізналися , чи стримають США обіцянку щодо постачання Україні танків Abrams.

Також видання "Коментарі" повідомляло – поки Україна чекає на постачання у вересні від США 31-го обіцяного танка "Abrams", Росія активно веде переговори з Північною Кореєю, умовляючи Пхеньян розпочати постачання снарядів і боєкомплекту для артилерійських систем, яких так потребують. Чи змінить нову зброю ситуацію на фронті? Видання "Коментарі" розбиралося у цих питаннях, вивчивши думки експертів.

Раніше "Коментарі" писали – танки Abrams стали ще ближчими до України: яке рішення озвучили в США.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини