Головна Новини Суспільство Війна з Росією Цинізму немає меж: омбудсмен розповів, як Росія тисне на родичів полонених в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Цинізму немає меж: омбудсмен розповів, як Росія тисне на родичів полонених в Україні

Росія використовує тему обмінів полоненими для підриву ситуації в Україні

16 березня 2024, 15:17
Поділіться публікацією:

Країна-агресор використовує тему обмінів полоненими проти України, зокрема для підриву ситуації всередині країни. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону заявив омбудсмен з прав людини Дмитро Лубинець.

Цинізму немає меж: омбудсмен розповів, як Росія тисне на родичів полонених в Україні

Дмитро Лубинець. Фото: із відкритих джерел

Чиновник наголосив, що російські військові використовують тему обмінів для підриву соціальної та політичної ситуації в Україні.

За словами омбудсмена, ворог почав масово дзвонити родичам військовополонених та повідомляти, що РФ нібито готова повернути військового, а Україна не хоче забирати.                                      

"Однак ніколи Україна не зупиняла обмінні процеси", – заявив Дмитро Лубінець.

Також, за даними уповноваженого, російські загарбники спонукають родичів військовополонених виходити на акції, мітинги, переконують перекривати вулиці, блокувати адмінбудинки, нібито Україну це змусить "проводити" обміни.                                                                        

Читайте також на порталі "Коментарі" — Україна готова до креативних рішень для повернення полонених. Серед російських полонених є ті, у поверненні яких зацікавлене керівництво РФ. Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов.

Також видання "Коментарі" повідомляло — російський олігарх Роман Абрамович намагався організувати обмін полоненими: що змінилося після зустрічі з Путіним.

Раніше "Коментарі" писали – Україна провела рекордний обмін військовополоненими: невдовзі можуть бути ще позитивні новини.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини