Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ціни шокують: у тимчасово окупованому Херсоні встановили нові ціни у магазинах (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Ціни шокують: у тимчасово окупованому Херсоні встановили нові ціни у магазинах (ФОТО)

"Визволителі" встановили нові ціни у тимчасово окупованому Херсоні

6 липня 2022, 15:36 comments1117
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В оперативному командуванні "Південь" показали нові цінники у магазинах Херсона. Фотографії були опубліковані на офіційній сторінці ОК "Південь" у соціальній мережі Facebook.

Ціни шокують: у тимчасово окупованому Херсоні встановили нові ціни у магазинах (ФОТО)

Cупермаркет. Ілюстрація

""Визволителі" встановили нові ціни у тимчасово окупованому Херсоні. Ціни на звичні для українців товари справді шокують", — пише ОК "Південь".

Наприклад, упаковка мила Safeguard із п'яти штук по 75 грам коштує 339 гривень або 678 рублів. У той час як в Україні зараз подібний товар, а саме упаковку мила Safeguard з п'яти штук по 70 грам можна придбати не дорожче 80 гривень.

Ціни шокують: у тимчасово окупованому Херсоні встановили нові ціни у магазинах (ФОТО) - фото 2

Ціни шокують: у тимчасово окупованому Херсоні встановили нові ціни у магазинах (ФОТО) - фото 3

Ціни шокують: у тимчасово окупованому Херсоні встановили нові ціни у магазинах (ФОТО) - фото 4

Фото: ОК "Південь".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що мета – втягнути Білорусь у війну: на якій стадії Путін – яке завдання сьогодні постає перед Лукашенком. Лукашенко практично щодня робить заяви, що компрометують, але армія Білорусі поки не готова вступати у війну проти України. Докладніше про це ви можете прочитати у нашому матеріалі.

Читайте також, що скільки українок захищають Батьківщину зі зброєю в руках. Українки служать у силових структурах і разом із чоловіками захищають державу. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що в окупованому Донецьку знову пролунали потужні вибухи: що відомо (ВІДЕО). Вибух пролунав у мікрорайоні Азотний. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що тепер, як у Європі , Кабмін знижує температурний режим у квартирах: якою буде температура. З метою економії енергоресурсів мінімум становитиме 16 градусів. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини