Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ціллю РФ є три міста: генерал розповів, де чекати на удар від агресора
commentss НОВИНИ Всі новини

Ціллю РФ є три міста: генерал розповів, де чекати на удар від агресора

Наразі противник намагається вирішувати тактичні завдання на передовій

8 березня 2024, 08:38 comments2430
Поділіться публікацією:

Російські загарбницькі війська намагаються діяти за моделлю Авдіївки та застосовують авіабомби, дрони та артилерію, зокрема, за Часовим Яром. Як передає портал "Коментарі", про це в ефірі телеканалу FREEДОМ заявив генерал армії України та колишній керівник Служби зовнішньої розвідки України Микола Маломуж.

Ціллю РФ є три міста: генерал розповів, де чекати на удар від агресора

Російські військові. Фото: з відкритих джерел

Генерал зазначив, росіяни хочуть перерізати логістичні шляхи та розвивати наступ у напрямку Костянтинівки, Краматорська та у перспективі – Слов'янська. Ці три точки, на думку генерала, є метою ворога.

Маломуж зазначив, що зараз противник намагається вирішувати тактичні завдання на передовій. При цьому авіація застосовується "дуже обережно, лише під час вирішальних атак".

"За деякими нашими даними, російські пілоти вже відмовляються вилітати. Коли просування потрібно організувати дуже ефективно, окупанти використовують фосфорні бомби, навіть снаряди з хімічним наповненням дратівливої дії для того, щоб нейтралізувати наших військовослужбовців на певний час. Це ще не пряма хімічна атака" вона дуже ефективно діє безпосередньо на військових", – додав військовий.

Варто зазначити, що міністерство оборони Великобританії у своєму оновленому огляді назвало найближчою тактичною метою російських загарбників у Бахмута захоплення міста Часів Яр. Однак повномасштабний наступ малоймовірний, впевнені британські експерти.

Читайте також на порталі "Коментарі" – третій рік повномасштабної війни з Росією розпочався для України проблемно. Ми маємо брак боєприпасів, є величезні проблеми з комплектацією частин і підрозділів. Як наслідок, росіяни захопили не лише Авдіївку, а й продовжують наступати, беручи під контроль сусідні населені пункти. Експерти проаналізували для порталу "Коментарі" перебіг російсько-українського протистояння та те, як ситуація може розвиватися далі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини