Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ціль Путіна не лише Авдіївка: окупанти посилили атаки на ще одне місто Донбасу
commentss НОВИНИ Всі новини

Ціль Путіна не лише Авдіївка: окупанти посилили атаки на ще одне місто Донбасу

Росія намагається наступати на Часів Яр

3 січня 2024, 11:05 comments5355
Поділіться публікацією:

Російські війська продовжують інтенсивні наступальні дії на Куп'янському та Бахмутському напрямах та перегруповуються на Лиманському. Зокрема, намагаються наступати на Часів Яр. Як передає портал "Коментарі", про це у себе в Telegram розповів командувач Сухопутних військ Олександр Сирський.

Ціль Путіна не лише Авдіївка: окупанти посилили атаки на ще одне місто Донбасу

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

Командувач сухопутних військ зазначив, що тривають напружені бої поблизу населеного пункту Богданівка.

"Також противник намагається наступати у напрямку міста Часів Яр", — зазначив генерал.

За його словами, неспокійно також на Куп'янському та Лиманському напрямках. Тут тривають щоденні штурми російських військ поблизу населеного пункту Сіньківка для створення плацдарму та наступного наступу на місто Куп'янськ.

Щодо Лиманського напрямку, то російські окупанти після понесених втрат проводять перегрупування та підготовку до ведення наступальних дій.

"Водночас на цьому напрямку ворог активно застосовує авіацію для завдання ударів керованими авіаційними бомбами", — додав Сирський.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Україна вступила у новий – 2024 рік – під масовані ворожі атаки. Причому як на землі, так і з повітря. У новорічну ніч Повітряні сили ЗСУ знищили 87 із 90 "Шахедів". У ніч проти 2 січня – 35 ворожих дронів із 35. Ранок другого дня нового року Україна зустріла під гуркіт вибухів – нас накрила чергова масована ракетна атака. Продовжує обговорюватися новий законопроект про мобілізацію, яким незабаром впритул займеться Верховна Рада. Експерти поділилися з виданням "Коментарі" своїм баченням подальшого розвитку ситуації у російсько-українській війні. Принаймні на найближчу перспективу.

Також видання "Коментарі" повідомляло – війна в Україні: із чим увійшли у 2024-й рік і що насторожує.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/osirskiy/517
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини