Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чому українці бояться мобілізації: 4 основні причини
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому українці бояться мобілізації: 4 основні причини

Які причини зупиняють чоловіків перед мобілізацією в Україні. Через що українці готові піти на війну проти Росії.

29 лютого 2024, 12:50
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Серед основних причин, чому українці бояться мобілізації виявилось недостатнє забезпечення, відсутність відповідного навчання, невизначеність терміну служби та можливість отримати інвалідність або загинути. Про це свідчить соціологічне дослідження Info Sapiens, яке було замовлена для ТЕКСТИ.org.ua.

Чому українці бояться мобілізації: 4 основні причини

Причини страху перед мобілізацією в Україні. Фото з відкритих джерел

За результатами соціологічного дослідження 65,6% українців цілковито або частково поділяють страх перед мобілізацією через недостатнє матеріальне забезпечення, зокрема це стосується зброї, захисту, аптечки та інших засобів для ведення війни.

На другому місці, чому українці бояться мобілізації виявилась відсутність відповідного навчання перед відправленням у підрозділ для виконання поставлених завдань на війні в Україні – 64,3%. Страх можливої смерті або інвалідності у 64,1% опитаних. Ще одним з основних факторів страху перед мобілізацією в Україні названа невизначеність строків служби – 63,8%.

Чому українці бояться мобілізації: 4 основні причини - фото 2

Чому українці бояться мобілізації. Соціологічне дослідження Info Sapiens

Цікаво, що загроза потрапити в російський полон – 50,8%, виявилась меншим страхом, ніж потрапити до "поганого" командира – 59,1%

Серед причин, чому українці хочуть та готові мобілізуватись найбільше це захист України та своїх рідних – 71%. Ще однією вагомою причиною йти на війні виявилась помста ворогу – 64,6%.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про результати соціологічного дослідження компанії Active Group, яка вказала основну причину, яка зупиняє чоловіків від мобілізації в Україні.

Також "Коментарі" писали про те, скільки чоловіків в Україні готові мобілізуватись.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини