Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чому Росія взяла паузу в ударах по складах із зерном: у ЗСУ назвали причину
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому Росія взяла паузу в ударах по складах із зерном: у ЗСУ назвали причину

Після кількох днів ракетного обстрілу зернової інфраструктури минула ніч пройшла відносно спокійно

22 липня 2023, 13:35
Поділіться публікацією:

Країна-агресор взяла паузу у ракетних обстрілах України та зосередилася на розвідувальній діяльності. Як передає портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповіла речник Сил оборони півдня Наталія Гуменюк.

Чому Росія взяла паузу в ударах по складах із зерном: у ЗСУ назвали причину

Обстріл. Фото: з відкритих джерел

"Ворог взяв певну паузу для збору інформації. Але навіть ця пауза була заповнена звуками "Шахедів" у нашій зоні відповідальності", — зазначила речник Сил оборони півдня.

Гуменюк додала, що росіяни намагаються зібрати інформацію про розміщення систем ППО, а також про припортову інфраструктуру. Вночі українська ППО якраз збила п'ять ворожих дронів-камікадзе над південними регіонами України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — після одностороннього виходу із зернової угоди, Росія не лише розпочала атаки на портову інфраструктуру України та склади із зерном, а й погрожує знищувати всі судна, які йтимуть до українських портів. У свою чергу, Міноборони України попередило, що з 21 липня всі судна, що прямують в акваторії Чорного моря в напрямку морських портів РФ та українських, що знаходяться на тимчасово окупованій території, можуть розглядатися нами як такі, що перевозять вантажі військового призначення, "з усіма відповідними ризиками". Про що говорить те, що відбувається, і до чого може привести? Яка третя сила здатна втрутитися в ситуацію , зробивши Чорне море безпечнішим? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – хто поставить ультиматум Путіну – кого потрібно підключати до переговорів щодо зернової угоди.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини