Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чому "Москву сіті" часто атакують безпілотники: відповідь розвідки
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому "Москву сіті" часто атакують безпілотники: відповідь розвідки

У будівлі "Москва сіті" розміщуються певні спецслужби, офіси, міністерства

23 серпня 2023, 15:44
Поділіться публікацією:

Потрапляння невідомих об'єктів у вежі "Москва сіті" можна пояснити тим, що саме там розташовані установи, де планують військові злочини проти України. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в ефірі загальнонаціонального телемарафону зробив представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов.

Чому "Москву сіті" часто атакують безпілотники: відповідь розвідки

Атака безпілотників. Фото з відкритих джерел

"Ці благородні невідомі літаючі об'єкти спрямовуються виключно на ті об'єкти та установи, які залучені до геноцидної війни сучасної Росії проти України", — заявив Андрій Юсов.

Він пояснив, що на перший погляд може здатися, що в будівлі "Москва сіті" розташовано багато офісів різних бізнес-компаній. Насправді там також розміщуються певні спецслужби, офіси, міністерства. Є також безліч інших організацій, компаній, які беруть безпосередню участь у реалізації, плануванні, контролі та скоєнні цієї війни та військових злочинів.

Андрій Юсов додав, що удари по "Москва сіті" — це ще й удари по іміджу Путіна на міжнародній арені. Адже навіть ті світові лідери, які досі підтримують контакти з російським диктатором, тепер замисляться, чи варто далі продовжувати діалог з Путіним, якщо він навіть у власній державі не може гарантувати безпеку.

Нагадаємо, сьогодні вночі Москва та Підмосков'я знову здригалися від вибухів у ніч на 23 серпня. Попередньо через атаку невідомих безпілотників.

Читайте також на порталі "Коментарі" — з початку серпня почастішали атаки тимчасово окупованого Криму, Москви та Підмосков'я за допомогою безпілотників. Радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк попередив, що незабаром інциденти з "невстановленими безпілотниками" в РФ, а також на тимчасово окупованих українськими територіях стануть нормою. Що можна сказати про безпілотну війну зараз? Чого очікувати в найближчому майбутньому? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини