Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи зможе Росія знищити українську енергосистему: відповідь Буданова
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи зможе Росія знищити українську енергосистему: відповідь Буданова

Глава ГУР вважає, що повністю зруйнувати українську енергосистему – майже нереально

3 серпня 2024, 08:17
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов в інтерв'ю ТСН розповів, чи може Росія знищити українську енергосистему і чи Україна битиме у відповідь.

Чи зможе Росія знищити українську енергосистему: відповідь Буданова

Кирило Буданов. Фото: з відкритих джерел

"Усі ці вузли дуже сильно захищені. Так само як у нас їх намагаються захистити. Так само, такі ж подібні заходи відбуваються в Росії. Тільки вони пішли шляхом більшого нарощування системи ППО. У них для цього можливості набагато більше. Тому що вони є виробниками". таких систем", — заявив голова української розвідки.

На його переконання, саме тому сказати, що це ми "зараз покладемо їхню енергосистему – це трошки мабуть некоректно буде".

Кирило Буданов вважає, що повністю покласти енергосистему України росіяни не зможуть. Але й Україна не зможе знищити російську енергосистему.

Справа в тому, пояснив Буданов, що радянська система була максимально розгалужена і дубльована.

"Умовно там три чи чотири, чи у певних вузлах дубль йде. Зробити важким життя – можна. Цілком зруйнувати – майже нереально", — пояснив головний розвідник країни.

Зазначимо, у цьому ж інтерв'ю Кирило Буданов зробив гучну заяву про те, що Кримський міст може бути зруйнований протягом найближчих кількох місяців.

За словами глави ГУР, зараз триває підготовка до знищення Керченського мосту.

"Всі працюють і над дальніми ударами, і над знищенням Керченського мосту. Це все потребує, скажімо так, комплексного рішення. Робота триває", — сказав Кирило Буданов.

У голови ГУР запитали, чи буде у найближчі кілька місяців зруйновано Кримський міст. Глава української розвідки відповів: "Шанси є".

Читайте також на порталі "Коментарі" – у ГУР пояснили слова Буданова про новий наступ РФ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини