Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи здатна Росія на великий прорив після захоплення Авдіївки: пояснення генерала США
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи здатна Росія на великий прорив після захоплення Авдіївки: пояснення генерала США

Після захоплення Авдіївки Україна втратила ще кілька населених пунктів. Генерал США Бен Годжес пояснив, чи загрожує Україні великий прорив Росії.

29 лютого 2024, 10:30
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Генерал США у відставці Бен Годжес прокоментував ситуацію щодо захоплення Авдіївки та ще кількох населених пунктів російськими силами. Американський генерал пояснив, чи може Росія здійснити великий прорив та окупувати значні території України.

Чи здатна Росія на великий прорив після захоплення Авдіївки: пояснення генерала США

Генерал США Бен Годжес. Фото з відкритих джерел

В ефірі Radio NV Бен Годжес зазначив, що Росія перебуває у сьогодні в крихкому стані через виснаження армії для успіхів на війні в Україні, які за словами генерала є незначними. Годжес наголошує, що Росія святкує захоплення Авдіївки "ніби це Сталінград", однак має значні втрати через таку тактику війни. За словами американського генерала Росія не здатна до масштабного наступу.

"Можливо, через кілька місяців вони зможуть наступати потужніше в якомусь із напрямків. Але я просто не бачу, що вони здатні нині на великий прорив на велику відстань", — наголосив Годжес.

Генерал США вказує, що Росія не буде змінювати тактику й надалі намагатиметься отримати успіхи на війні в Україні завдяки великим втратам особового складу та техніки.

"У них є лише здатність продовжувати тотальне виснаження власних сил задля обмежених результатів. І я передбачаю, що вони й надалі намагатимуться це робити", — додав Бен Годжес.

У підсумку Годжес вказав, що не потрібно довіряти російським цифрам, які нібито свідчать про потужність армії РФ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що країна НАТО дозволила Україні використовувати свою зброю для ударів по Росії.

Також "Коментарі" писали про те, скільки росіян вважає, що розпочати війну в Україні було помилковим рішенням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини