Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи зайдуть ЗСУ на територію РФ: у Зеленського відповіли
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи зайдуть ЗСУ на територію РФ: у Зеленського відповіли

На контроль ворожих територій потрібен величезний ресурс, що є абсолютно безглуздим, розповів радник голови ОП Подоляк

30 серпня 2023, 09:08 comments21260
Поділіться публікацією:

Єдине завдання українських захисників – звільнення української території від окупації, вигнання загарбників. На територію Росії немає жодного сенсу заходить з тієї простої причини, що війна і так уже переміщається на територію країни-агресора, тобто туди, звідки прийшла. Адже до Росії повертаються тисячі вбивць. Як повідомляє портал "Коментарі", таку думку висловив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

Чи зайдуть ЗСУ на територію РФ: у Зеленського відповіли

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

"Повертаються вбивці, які одразу скоюють безліч злочинів. Там (у Росії – ред.) все йде у розвал, тому що управлінських рішень правильних, управлінських сигналів немає", — заявив Подоляк.

На його думку, у РФ з'явиться багато бандформувань, якими вона й так насичена. Зокрема, там багато феодальних озброєних банд, етнічних злочинних угруповань тощо.

Подоляк зазначив, що найголовніше, що сталося з початку повномасштабної війни в Україні – росіяни втратили впевненість у тому, що їхня країна стоїть на правильному шляху розвитку. У росіян також немає впевненості в тому, що їхня країна стабільна і монолітна.

"Нам немає сенсу туди заходити, тому що, як тільки трапиться на якомусь напрямку обвал фронту, в Росії почнеться революційний процес — масштабний бунт...", — підсумував радник.

Він пояснює, що Україні безглуздо захоплювати російські міста, хоча б через те, що українці – ментально дуже відрізняються від громадян РФ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Зеленського прогнозують збільшення закликів до переговорів: яка причина.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Михайло Подоляк розповів, що буде, якщо все ж таки відбудеться заморожування війни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини