Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи вдасться звільнити Крим під час контрнаступу: відповідь екс-директора ЦРУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи вдасться звільнити Крим під час контрнаступу: відповідь екс-директора ЦРУ

За прогнозом екс-директора ЦРУ, ЗСУ поступово ізолюватимуть анексований Росією Крим

3 червня 2023, 15:37
Поділіться публікацією:

Партнери України уважно стежать за тим, що відбувається на фронті в очікуванні контрнаступу ЗСУ, але дуже невеликі шанси, що Україні вдасться повернути контроль над Кримом вже в найближчому майбутньому. Як повідомляє портал "Коментарі", такий прогноз озвучив колишній директор ЦРУ Девід Петреус, пише "The Guardian".

Чи вдасться звільнити Крим під час контрнаступу: відповідь екс-директора ЦРУ

Крим. Фото з відкритих джерел

Натомість Девід Петреус висловив припущення, що українські війська позбавлять російських загарбників можливості поповнювати запаси в Криму вздовж південно-східного узбережжя, ЗСУ переріжуть цю лінію зв'язку.

За словами екс-директора ЦРУ, якщо ЗСУ почнуть ізолювати Крим, це суттєво змінить ситуацію. Він зазначив, що зараз російський диктатор Володимир Путін упевнений, що росіяни зможуть переграти українців, європейців та американців.

"Ми повинні зробити все можливе, щоб дати можливість українцям довести його неправоту", — підсумував Девід Петреус.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Угорщина закликає до "миру" в Україні та натякає, що Крим став частиною РФ.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Росія продовжує активно тероризувати Україну з повітря. Після численних атак ракетами та дронами у травні, першу літню ніч країна-агресор також зробила жахливою, вбивши у Києві мирних громадян, включаючи дітей. Спікер командування Повітряних сил України Юрій Ігнат попереджає, що подібні атаки найближчим часом не припиняться. А президент України Володимир Зеленський наголошує, що лише коаліції Patriot та сучасних винищувачів для зміцнення нашої країни покладуть край ракетному терору РФ та прискорять прихід справедливого світу. Експерти проаналізували спеціально для видання "Коментарі" особливості повітряної війни останнього часу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини