Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи справді з Часовим Яром тепер все вирішено: DeepState повідомляє тривожні новини
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи справді з Часовим Яром тепер все вирішено: DeepState повідомляє тривожні новини

DeepState сигналізує, що росіяни просунулися біля Часового Яру

23 травня 2024, 07:45 comments3649
Поділіться публікацією:

Військові аналітики DeepState повідомляють про просування російських загарбників біля Часового Яру, у Кліщіївці та Красногорівці Донецької області. Окупанти займають висоти, встановлюючи ще кращий вогневий контроль фактично зруйнованого міста. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться у зведенні "DeepState".

Чи справді з Часовим Яром тепер все вирішено: DeepState повідомляє тривожні новини

Бої за Часів Яр. Фото: з відкритих джерел

"Ворог просунувся біля Часового Яру, в Кліщіївці та Красногорівці", – йдеться у повідомленні.

Скасуємо ще в першій половині травня почали надходити повідомлення про те, що росіяни впритул підійшли до Часового Яру. Виходячи з деяких повідомлень, складалася думка, що бої ведуться вже в передмісті Часового Яру. Але самі військові стверджували, що жодного російського загарбника немає у Часовому Яру. Немає жодного факту того, що росіяни є десь на території населеного пункту, який самовіддано штурмує ворог. Зокрема, про це в ефірі каналу "Київ 24" розповів командир екіпажу БПЛА "Кара небесна, 4-а бригада НГУ "Рубіж" Андрій Отченаш.

Військовий зазначив, що ВСУ триматимуть населений пункт доти, "поки це буде вигідно, поки це буде можливо, поки знищуватиметься максимальна кількість особового складу ворога".

Читайте також на порталі "Коментарі" — паралельно з переговорами про саміт миру та гарантії безпеки, Україна веде з партнерами переговори та з приводу дозволу завдавати ударів їхньою зброєю по Росії. Це підтвердив у недавньому інтерв'ю Reuters президент Володимир Зеленський. Як оцінюєте перспективи цих кейсів переговорів (саміт миру, гарантії безпеки, дозвіл бити західним озброєнням територією країни-агресора)? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини