Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи справді союзники можуть відправити свої війська в Україну: Пристайко пояснив ситуацію
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи справді союзники можуть відправити свої війська в Україну: Пристайко пояснив ситуацію

Вадим Пристайко вважає, що Британія може направити війська в Україну у разі катастрофічного розвитку війни

16 грудня 2023, 10:05 comments1671
Поділіться публікацією:

Великобританія є однією з країн, які за умов "катастрофічного розвитку війни" в Україні можуть направити туди свої збройні сили. Як передає портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю Радіо Свобода зробив колишній посол України у Великій Британії Вадим Пристайко.

Чи справді союзники можуть відправити свої війська в Україну: Пристайко пояснив ситуацію

Війська Великобританії. Фото: з відкритих джерел

Дипломат прокоментував один із аргументів, який Україна використовує, обґрунтовуючи необхідність допомоги – "якщо ви зараз не допоможете Україні, ваші діти рано чи пізно воюватимуть із Росією".

"Те, що говорить зараз президент Зеленський, – якщо у нас закінчаться сили, закінчаться солдати, закінчиться озброєння, яке ви нам не допостачаєте, вам доведеться ухвалити рішення про те, щоб допомогти нашим Збройними силами. І є країни, які наближаються до цього рішення. Британія – одна з них, найперша у цьому списку", – вважає екс-посол.

Вадим Пристайко пояснив, що західні держави "ніколи не визнають" підготовки до сценарію, як він висловився, "застосування своїх експедиційних сил на території України".

На запитання, за яких умов цей сценарій може статися, Пристайко відповів, не деталізуючи: "Катастрофічний розвиток війни... продовження окупації".                                                                                                  

Читайте також на порталі "Коментарі" — від чого залежить тривалість війни в Україні: що може зважитися на 2024 рік.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чи справді зовнішньополітична ситуація почала вирівнюватись: що належить зробити Зеленському. Експерти детально проаналізували ситуацію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини