Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи справді росіяни вже закріплюються на околицях Вугледару: нові дані DeepState
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи справді росіяни вже закріплюються на околицях Вугледару: нові дані DeepState

Росіяни хочуть закріпитися в багатоповерхівках на околицях Вугледару – туди вже забігає російська піхота

сьогодні, 08:12
Поділіться публікацією:

Поблизу Вугледару Донецької області точаться запеклі бої. Штурми супротивника не вщухають. Російське командування не припиняє кидати піхоту на штурми міста, намагаючись захопити практично обложене місто. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться у звіті аналітиків DeepState.

Чи справді росіяни вже закріплюються на околицях Вугледару: нові дані DeepState

Бої за Вугледар. Фото: із відкритих джерел

У Telegram-каналі проекту повідомляється, що окупанти просуваються до східної частини міста з боку дач. Вони хочуть закріпитися у багатоповерхівках на околицях Вугледару – туди вже заходить російська піхота. Також окупанти намагаються тиснути з правого флангу, проте ще не змогли дістатися міста.

На його взяття росіяни кинули додаткові ресурси у вигляді регулярних сил та спецпідрозділів – активно працюють дронами підрозділу БПЛА. Також загарбники стирають місто постійними обстрілами.

"За попередньою інформацією, дорогу на Богоявленку взято під вогневий контроль. Продовжуються спроби просунутися з боку Водяного", — зазначили аналітики.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російські загарбники заявляють про нібито "повне оточення" Вугледара Донецької області. Але насправді це фейк. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє Telegram голови Центру протидії дезінформації (ЦПД) Андрія Коваленка.

Також видання "Коментарі" повідомляло – командування ЗСУ оцінює погрози щодо ситуації у Вугледарі та розглядає два сценарії подальших дій. Про це в ефірі телеканалу "Еспресо" розповів генерал армії України Микола Маломуж.

Генерал звернув увагу, що місто є справді важливим логістичним та оборонним центром, яке має тактичне значення для наших перспектив.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини