Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи розпочне Путін ядерну війну. Каспаров навів серйозний аргумент
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи розпочне Путін ядерну війну. Каспаров навів серйозний аргумент

Чемпіон світу з шахів Гаррі Каспаров вважає, що корупція в російській армії зробили військових багатими і тепер вони не стануть ризикувати своїми грошима за для Путіна.

27 січня 2023, 23:55 comments2429
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Відомий шахіст, який критикує путінський режим навів аргумент, чому Росія не завдасть ядерного удару по інших країнах. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв’ю гросмейстера Гаррі Каспарова для видання BILD.

Чи розпочне Путін ядерну війну. Каспаров навів серйозний аргумент

Гаррі Каспаров вважає, що Росія не буде застосовувати ядерну зброю. Фото з відкритих джерел

Гаррі Каспаров вже не перший рік критикує режим Путіна, шахіст також засуджує повномасштабне вторгнення російських військ в Україну. Шахіст вважає, що корупція в Росії збагатила військових, і вона є набагато ефективнішою ніж російська зброя.

"За ​​десять років, Путін вклав в оборону майже 1 трильйон доларів. Близько половини грошей було вкрадено. Ми знаємо, що російська корупція набагато ефективніша за російську зброю. Мабуть, це й робило кожного генерала й адмірала мультимільйонером",  — стверджує Каспаров.

На думку Гаррі Каспаров саме корупція, яка збагатила російських військових буде ключовим фактором, який не дасть Росії використати ядерну зброю.

"Якщо ви очікуєте, що результатом вашої ядерної атаки на Київ чи Харків буде те, що американці завдадуть удару у відповідь, і ви помрете через 15 хвилин, ризикуватимеш життям? У вас великий банківський рахунок, квартира в Празі, вілла в Малазі, онука в Оксфорді. Ти справді помреш за Путіна? Шанси на ядерну ескалацію мінімальні", — говорить гросмейстер.

За словами Каспарова сам Путін не тиснутиме на кнопку, а можливий наказ пройде через всю військову вертикаль в Росії, від Путіна і Шойгу до начальника Генштабу Герасимова та рядових генералів або адміралів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Гаррі Каспаров розповів, коли впаде путінський режим в Росії.

Також "Коментарі" писали про Каспарова, який розповів, що потрібно зробити Заходу, аби Росія стала "нормальною" державою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини