Головна Новини Суспільство Війна з Росією Гаррі Каспаров розповів, коли впаде режим Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Гаррі Каспаров розповів, коли впаде режим Путіна

Як тільки Крим буде звільнений, режим Путіна впаде, таким режимам потрібна ідеологія, яка їх об’єднує, міф - Гаррі Каспаров.

27 січня 2023, 20:48 comments1088
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Один із найбільших критиків російського президента — Гаррі Каспаров, закликає Захід чітко оголосити своєю метою повну перемогу України. Він також заспокоює про ядерні загрози Путіна. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв’ю чемпіона світу з шахів Гаррі Каспарова для видання BILD.

Гаррі Каспаров розповів, коли впаде режим Путіна

Чемпіон світу з шахів Гаррі Каспаров та Путін. Фото з відкритих джерел

Гросмейстер Гаррі Каспаров є активним противником війни в Україні та режиму Путіна. Наразі чемпіона світу з шахів є політичним втікачем. 59-річний чоловік отримав у 2014 році громадянство Хорватії, де і проживає зараз.

Каспаров дав інтерв’ю для німецького журналу BILD, де розповів, коли впаде режим Путіна.

"Як тільки Крим буде звільнений, режим Путіна впаде. Таким режимам потрібна ідеологія, яка їх об’єднує, міф. Коли росіяни бачать втрату Криму, міф руйнується. Тому німецький уряд повинен чітко заявити: Мета — визволення всієї України", — говорить Гаррі Каспаров.

Шахіст наголошує, що Німеччина має моральний обов’язок протистояти російській агресії. На думку Гаррі Каспарова злочини путінського режиму були створені завдяки німецьким грошам, адже Берлін хотів отримувати все "більше дешевого газу". 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Німеччина звинуватила Кремль у перекручуванні слів задля своєї пропаганди.

Також "Коментарі" писали про обурення Росії. Представників Кремля не запросили на церемонію вшанування визволення в'язнів нацистських концтаборів, що проходить кожного року 27 січня в польському місті Освенцим. Саме там був один з найбільших таборів смерті, які створили нацисти для вбивства євреїв та осіб інших національностей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини