Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи розпочався анонсований контрнаступ ЗСУ: у Байдена відреагували
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи розпочався анонсований контрнаступ ЗСУ: у Байдена відреагували

Джейк Салліван заявив, що не варто очікувати на один момент українських військ.

18 травня 2023, 13:55 comments2113
Поділіться публікацією:

У Білому домі вирішили утриматися від відповіді на запитання, чи розпочався вже анонсований раніше як Україною, так і Заходом контрнаступ ЗСУ. В адміністрації президента США уточнили, що залишать це питання для українців. Як передає видання "Коментарі", про це заявив радник президента США з національної безпеки Джейк Салліван під час брифінгу.

Чи розпочався анонсований контрнаступ ЗСУ: у Байдена відреагували

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

"Як ви знаєте, це не схоже на висадку в "День Д" на пляжі (Ред. — Висадка десанту в Нормандії за часів Другої світової війни). Ці види бойових дій більш динамічні, багатошарові, багатогранні", — заявив Салліван.

У свою чергу радник Байдена відмовився говорити, що розпочали українські Сили оборони свій контрнаступ.                                                             

"Я дозволю українцям охарактеризувати та описати те, що вони роблять. Я просто сказав би, що в деяких частинах України йдуть інтенсивні бойові дії, які ми бачили нещодавно на прикладі боїв під Бахмутом", — додав Салліван.

Зазначимо, трохи раніше президент України Володимир Зеленський заявив, що Україні потрібен ще додатковий час для початку контрнаступу проти російських загарбників, адже військові все ще потребують обіцяної допомоги від союзників.                                                                                    

Читайте також на порталі "Коментарі" — коли Україна може отримати літаки західного зразка – про що говорять події низки країн.

Також видання "Коментарі" повідомляло — президент України Володимир Зеленський анонсував важливі новини для оборони України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини