Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи поверне Україна Крим: зізнання головнокомандувача Сирського
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи поверне Україна Крим: зізнання головнокомандувача Сирського

Генерал Олександр Сирський назвав військовою таємницею те, як Україна збирається повернути Крим під свій контроль.

24 липня 2024, 10:42 comments1014
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський заявив, що Україні реально повернути Крим під свій контроль. За словами генерала, України буде робити усе можливе, щоб повернути свої території у міжнародно визнаних кордонах станом на 1991 рік.

Чи поверне Україна Крим: зізнання головнокомандувача Сирського

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. Фото з відкритих джерел

Олександр Сирський в інтерв’ю The Guardian відповів на питання, чи має Україна план повернення Криму, після того, як півострів понад 10 років перебуває під незаконним контролем Росії. Головнокомандувач ЗСУ заявив, що Україна може повернути Крим під свій контроль, однак не вдавався до подробиць.

"Це реально. Звичайно, це велика військова таємниця", – сказав Сирський.

Головнокомандувач ЗСУ наголосив, що Україна збирається повернути не лише Крим, але й інші українські території окуповані Росією.

"Ми зробимо все можливе, щоб вийти на міжнародно визнані кордони 1991 року. Ми маємо перемогти… щоб звільнити наших громадян, які перебувають на окупованих територіях, де страждають", — наголосив Сирський.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що генерал Олександр Сирський розповів про плани Росії збільшити чисельність своєї армії. За його словами, росіяни хочуть до кінця року мати майже 700 тис. російських солдатів на території України.

Також "Коментарі" писали про скандальну депутатку Мар'яну Безуглу, яка розкритикувала головнокомандувача ЗСУ. За її словами Олександр Сирський нібито готовий підписати документи про капітуляцію України. Крім того, Безугла закликала Сирського піти у відставку та порівняла його з попереднім головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини