Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи погоджуються українці віддати РФ частину території заради миру - опитування
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи погоджуються українці віддати РФ частину території заради миру - опитування

Для 84% українців якісь територіальні поступки неприпустимі

27 липня 2022, 13:25 comments1394
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Більшість українців категорично проти будь-яких територіальних поступок на користь Росії заради миру. Про це свідчать результати опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС).

Чи погоджуються українці віддати РФ частину території заради миру - опитування

Прапор України

Так, за даними опитування, проведеним у липні, для 84% українців будь-які територіальні поступки є неприпустимим.

"Для 84% респондентів жодні територіальні поступки не допустимі. Лише 10% вважають, що для досягнення миру та збереження незалежності можна відмовитися від деяких територій. У порівнянні з травнем настрої населення практично не змінилися", — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що навіть серед жителів сходу, на якому зараз ведуться інтенсивні бої, 77% проти поступок (готові на поступки – лише 16%), а серед жителів півдня – 82% проти поступок (готові лише 10%).

"Доцільно звернути увагу, що в період з травня по липень на Сході з 68% до 77% побільшало тих, хто проти будь-яких поступок (в інших регіонах істотних змін не було)", — КМІС.

Водночас серед респондентів, які до 24 лютого проживали на території, яка після 24 лютого була окупована та виїхали на територію, підконтрольну уряду України, лише 17% виступають за територіальні поступки. 82% вважають, що жодних територіальних поступок не повинно бути.

Також за даними опитування серед російськомовних українців 76% проти територіальних поступок (підтримують – 14%). Серед російськомовних росіян також більшість – 68% – виступають проти будь-яких поступок (підтримують – 19%).

Довідково: опитування було проведено в період з 6 по 20 липня методом телефонних інтерв'ю з використанням комп'ютера на основі випадкової вибірки мобільних телефонних номерів. Загалом в опитуванні брало 2000 респондентів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що Путін посилює газовий шантаж: про що це каже – як відреагує Захід. Кремль відкрито показує, як він тепер використовує енергоресурси як шантаж європейців — на кону знову Україна. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Читайте також про те, що " Тепер тікати тільки пішки або по воді ": у Мережі з'явилося перше відео з Антонівського мосту. Опубліковано перше відео з Антонівського мосту після нічного удару ЗСУ. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що наважиться Росія визнати Україну "терористичною державою": до чого це призведе. Після визнання України "терористичною державою" Росія може офіційно оголосити нам війну. Читайте про це докладно у нашому матеріалі.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що коли закінчиться активна фаза війни в Україні: військовий експерт відповів. Військовий експерт прогнозує, що Путін намагатиметься перетягнути конфлікт наступного року, намагаючись заморозити його. Докладно про це читайте у нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини