Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи одержують українці пенсії в окупації: відповідь Федорова
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи одержують українці пенсії в окупації: відповідь Федорова

Іван Федоров розповів про життя в окупованій частині Запорізької області

15 листопада 2023, 17:05 comments1014
Поділіться публікацією:

Російські окупанти у тимчасово окупованій Запорізькій області залишили людей без соціальних виплат. Як повідомляє портал "Коментарі", про це у себе в Telegram-каналі повідомив мер Мелітополя Іван Федоров.

Чи одержують українці пенсії в окупації: відповідь Федорова

Мер Мелітополя Іван Федоров. Фото: Getty Images

Міський голова зазначив, що у тимчасово окупованих населених пунктах Запорізької області люди залишилися без пенсій та зарплат. Бюджетники місяцями сидять без зарплат, наголосив Федоров.

За його словами, поки місцевий російський гауляйтер Євген Балицький на камери пропагандистів обіцяє, що всі соціальні зобов'язання буде виконано, люди на окупованій частині області говорять правду.

Місцеві жителі повідомили, що працівникам водоканалу у Мелітополі не виплачують заробітну плату вже півтора місяці. Тим часом як колектив музичної школи місяць працював задарма.

Окрім зарплат, росіяни затримують й інші соцвиплати. Зокрема, за інформацією мера, пенсії та дитячі виплати затримуються традиційно.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у той час, як представники Білого дому продовжують робити тривожні заяви про зниження підтримки України через те, що Конгрес не розглядає відповідний запит, генсек НАТО Єнс Столтенберг наголошує: Україна потребує ще більшої допомоги з боку союзників. Тим часом росіяни посилили атакуючі дії, особливо в районі Авдіївки. А керівник Офісу президента Андрій Єрмак, який зараз перебуває в США, заявляє, що 2024-й стане переломним і вирішальним моментом у війні Росії проти України. Експерти розповіли виданню "Коментарі", що зараз відбувається довкола російсько-української війни – і як ситуація може розвиватися далі.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чому ЄС виявився не готовим поставити обіцяні снаряди Україні: які перспективи подальшої підтримки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини