Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи не відмовилася Україна від варіанта військовим шляхом звільняти Крим: відповідь Данілова
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи не відмовилася Україна від варіанта військовим шляхом звільняти Крим: відповідь Данілова

Секретар РНБО підтвердив, що Україна звільнятиме Крим військовим шляхом, якщо Росія не покине його сама

22 серпня 2023, 16:45
Поділіться публікацією:

Скоріш за все, Україна звільнятиме Крим військовим шляхом, якщо Росія не покине його добровільно. Як передає портал "Коментарі", про це пише "Укрінформ" із посиланням на секретаря РНБО Олексія Данілова.

Чи не відмовилася Україна від варіанта військовим шляхом звільняти Крим: відповідь Данілова

Секретар РНБО нагадав, що Крим – це суверенна територія України. Тому, як не було, так і не може бути питань щодо того, чи має Україна звільняти цю територію чи ні.

"Швидше за все, це (звільнення – ред.) відбуватиметься військовим шляхом – якщо країна-агресор на той час не зрозуміє, що їй треба піти з нашої території. Іншого варіанта у нас немає", – заявив Олексій Данілов.

Він додав, якщо розглядати якийсь інший варіант щодо Криму – це означає погоджуватися для того, щоб йти на консервацію ситуації. А Москва, маючи Крим у своєму підпорядкуванні, ніколи не заспокоїться і мирно не житиме.

Олексій Даниілов підкреслив, що прагматизм України полягає в тому, щоб рухатися до кордонів 1991-го року, звільняючи всі захоплені раніше території.

Читайте також на порталі "Коментарі" — голова Об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк запевняє, що туристичний сезон у Криму був передчасно закритий. Натомість відбулося успішне відкриття "бавовняного" сезону, головним спонсором якого виступили ЗСУ. Що можна сказати про перспективи деокупації Криму, про що, схоже, піде на черговому саміті Кримської платформи цього тижня? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – голова ГУР Міноборони Кирило Буданов анонсував нові акції у Криму.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини