Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи наважаться партнери відправити свої війська в Україну: у Зеленського відповіли
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи наважаться партнери відправити свої війська в Україну: у Зеленського відповіли

Михайло Подоляк підкреслив, що компромісів не буде і путінський режим воюватиме, доки зможе

22 грудня 2023, 13:22 comments4391
Поділіться публікацією:

Українському народу настав час давно вже позбутися ілюзій – західні партнери не готові передати навіть необхідну кількість зброї. Тому сподіватися, що вони відправлять нам на допомогу свої війська – марно. Як повідомляє портал "Коментарі", таку думку в інтерв'ю "24 каналу" висловив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

Чи наважаться партнери відправити свої війська в Україну: у Зеленського відповіли

Михайло Подоляк. Фото: з відкритих джерел

"Вони (Ред. – західні партнери) сьогодні не готові передати Україні необхідну кількість зброї. Партнери не готові осенсувати, що таке величезна війна в Східній Європі. Чим далі союзники від лінії фронту, тим більше їм здається, що "війна ніщо й Україні вже дали багато грошей". Мовляв, за ці кошти вже давно можна було знищити пів Росії", – прокоментував Подоляк.

Тому радник голови ОП вважає, що, виходячи зі сказаного, західні партнери, не готові стати пліч-о-пліч з Україною і "воювати з тими, хто може прийти вбивати їх".

"Українці повинні чітко усвідомити, що компромісів не буде. Росія воюватиме, доки не програє. Країна-агресорка має ресурси. Наші партнери також матимуть і даватимуть Україні ресурси, незважаючи на всі свої внутрішні дискусії", — констатував радник глави Офісу президента. .

Зазначимо, раніше в інтерв'ю "Радіо Свобода" колишній посол України у Великій Британії Вадим Пристайко заявив, що Великобританія є однією з країн, які в умовах "катастрофічного розвитку війни" в Україні можуть направити туди свої збройні сили.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у нас серйозні проблеми: президент Чехії закликав партнерів припинити говорити про втому від війни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини