Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи можна швидко закінчити війну в Україні: Клімкін пояснює, що стоїть за мирним планом Трампа
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи можна швидко закінчити війну в Україні: Клімкін пояснює, що стоїть за мирним планом Трампа

Павло Клімкін вважає, що мирний план Трампа щодо закінчення війни в Україні - це частина передвиборчих обіцянок.

23 липня 2024, 15:50
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Кандидат в президенти США Дональд Трамп неодноразово заявляв, що у випадку перемоги на виборах швидко закінчить війну в Україні. Колишній міністр закордонних справ України Павло Клімкін вважає, що Трамп не має реального плану закінчити війну, однак він дійсно хоче це зробити.

Чи можна швидко закінчити війну в Україні: Клімкін пояснює, що стоїть за мирним планом Трампа

Колишній президент США Дональд Трамп. Фото з відкритих джерел

Павло Клімкін в інтерв'ю виданню Obozrevatel розповів, як потрібно ставитись до заяв Трампа про закінчення війни в Україні. За словами Клімкіна, мирний план Трампа, це частина передвиборчої риторики, однак лідер республіканців  готовий до рішучих дій.

"Трамп дійсно хоче це зробити. Це абсолютно очевидно. Він це постійно повторює. І якщо він стане президентом, йому будуть про це нагадувати мало не щодня. Це ж не питання одного телефонного дзвінка. Звичайно, це частина передвиборчої риторики. Але в переносному сенсі Трамп говорить про те, що готовий до сильних і рішучих дій", – сказав Клімкін.

Колишній очільник МЗС України вважає, що Трамп може підіймати ставки війни та розв’язувати проблемні питання, зокрема погрожувати Росії санкціями та поставками зброї Україні. Клімкін наголошує, що Трамп немає чіткого плану закінчення війни в Україні, однак він буде діяти з позиції сили у переговорах.

"Він уявляє собі це як переговори з сильної позиції. Він – бізнесмен і знає, що є нюанси, є розміни тощо. Тобто з самого початку він не прописує собі умови. Він каже: я це зроблю", — говорить Клімкін.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон опублікував статтю про те, як Дональд Трамп може закінчити війну в Україні. За словами експертів, таким чином Джонсон показує йому план дій та бере Трампа "на слабо".

Також "Коментарі" писали про те, що президент Зеленський відреагував на мирний план Трампа швидко закінчити війну в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини