Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи можливий удар по Кримському мосту найближчим часом: у Зеленського дали відповідь
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи можливий удар по Кримському мосту найближчим часом: у Зеленського дали відповідь

Кримський міст першою частиною проходить територіальними водами України, уточнив радник глави Офісу президента Арестович.

17 липня 2022, 10:45 comments1755
Поділіться публікацією:

Будівництво Кримського мосту спочатку було незаконним, тому що він збудований у територіальних водах України, отже споруда, яка була збудована країною-агресором на українській території є українською, і Україна має повне право виносити те чи інше рішення щодо цієї споруди. Як передає видання "Коментарі", про це в інтерв'ю російському правозахиснику Марку Фейгіну розповів радник глави Офісу президента Олексій Арестович.

Чи можливий удар по Кримському мосту найближчим часом: у Зеленського дали відповідь

Кримський міст. Фото: із відкритих джерел

Радник голови ОП пояснив, що Україна справді дала обіцянку західним партнерам не завдавати ударів високоточною ракетною зброєю по території Російської Федерації, але щодо Кримського мосту, то тут Україна має право завдати удару, оскільки він знаходиться на території України. Тому обмеження у завданні ударів на Кримський міст не поширюються.

Олексій Арестович натякнув, що з Кримським мостом можуть статися всякі несподівані "неприємності". Це незаконна споруда, тому цілком можливо, що незабаром з мостом трапиться те саме, що й трапилася з вежами Бойко. Вони теж були незаконно захоплені і в результаті їх не стало.

"Не бити по Російській Федерації? Так не битимемо. У нас цілей на території України вистачає. Кримський міст першою частиною проходить територіальними водами України. Це наша територія", — сказав він.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія виходить з оперативної паузи : у США назвали ділянку фронту, де росіяни готують штурм.

Також видання "Коментарі" повідомляло – на півдні українські воїни демілітаризували десятки орків, ворожі склади та військову техніку РФ (ВІДЕО).




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини