Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи може аудит замінити велику мобілізацію: як вважають у ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи може аудит замінити велику мобілізацію: як вважають у ЗСУ

Офіцер ЗСУ розкритикував заяву Сирського про те, що немає потреби мобілізувати 500 тисяч осіб

29 березня 2024, 21:47
Поділіться публікацією:

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський заявив, що про потребу в мобілізації 500 тисяч резервістів наразі не йдеться, позаяк після перегляду внутрішніх ресурсів і уточнення бойового складу армії ця цифра була суттєво зменшена.

Чи може аудит замінити велику мобілізацію: як вважають у ЗСУ

У ЗСУ проводять аудит тилових частин. Фото з відкритих джерел

Колишній командир роти 47-ї окремої механізованої бригади Микола Мельник розкритикував слова Сирського.

"На жаль, все свідчить про те, що Главком вирішив не проводити велику мобілізацію, сконцентрувавшись на аудиті тилових частин. Кожен, хто на фронті, знає час життя таких "аудиторних". Тому це дуже тимчасове рішення. І воно погане, оскільки ці "аудиторні" через одного автомат тримати не вміють. Перед відправленням у бойові частини їх потрібно проганяти через КМБ, а їхніх командирів розжалувати до кулеметників і відправляти в бій разом з ними", — написав офіцер ЗСУ у соцмережі.

Микола Мельник додав, що воювати доведеться всім, інакше Україна програє. "Це слід усвідомити і перестати боятися", — додав він.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що РФ цілеспрямовано тероризує мирні українські міста ракетними обстрілами і ударами безпілотниками та залякує українців, поширюючи вигадані фейки, аби змусити Україну капітулювати перед російською армією. Відмова України від продовження боротьби – ключова ціль російського диктаторського режиму Володимира Путіна, переконаний голова Офісу президента Андрій Єрмак. Українській владі відомі всі плани Росії, а тому вони обов'язково проваляться.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що російські окупанти продовжують наступальні дії на Авдіївському напрямку в Донецькій області, намагаючись виявити слабкі місця в українській обороні, повідомив заступник командира Третьої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін. За словами офіцера ЗСУ, щодня росіяни також здійснюють атаки в районі населеного пункту Бердичі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини