Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи має Україна зброю, щоб завдавати ударів по території Росії: відповідь Данілова
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи має Україна зброю, щоб завдавати ударів по території Росії: відповідь Данілова

Данілов натякнув, що Україна вже може завдавати ударів по території Росії

7 лютого 2023, 14:15
Поділіться публікацією:

Немає жодних сумнівів у тому, що через якийсь час в України з'являться винищувачі F-16 американського виробництва. А поки Україна чекає винищувачі, на території Росії вже можуть виникнути серйозні проблеми, бо Київ уже має зброю, здатну завдати удару по цілям у країні-агресорі. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю телеканалу "CNN" зробив секретар РНБО Олексій Данілов.  

Чи має Україна зброю, щоб завдавати ударів по території Росії: відповідь Данілова

Олексій Данілов. Фото: з відкритих джерел

Це лише питання часу, коли ми отримаємо F-16. Вони обов'язково прийдуть. На жаль, тим часом ми втрачаємо наших людей, виборюючи нашу незалежність", – заявив Олексій Данілов.

Секретар РНБО зі зрозумілих причин не став розкривати всі подробиці, але зазначив, що за необхідності Україна може завдати серії ударів територією Росії.                                                   

"Що стосується російської території, то ніхто не забороняє нам знищувати цілі зброєю, виробленою в Україні. Чи є у нас така зброя? Так є", – наголосив Данілов.

CNN нагадує, що західні країни заборонили Україні завдавати ударів по території Росії зброєю, наданою Заходом.   

Під час війни на стратегічних об'єктах у Росії постійно відбуваються незрозумілі вибухи, але Україна ніколи публічно не визнавала своєї відповідальності за ці удари.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у Кремлі знову зіпсують через постачання зброї Україні: про що це говорить.

Також видання "Коментарі" повідомляло – великий наступ: чи готова Росія йти ва-банк – чому знову заговорили про переговори. Експерти детально розібралися у ситуації.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини