Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи є загроза нового ракетного удару: на що чекають росіяни
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи є загроза нового ракетного удару: на що чекають росіяни

Зараз у Чорному морі два підводні ракетоносії з вісьмома "Калібрами" напоготові

28 лютого 2023, 15:07
Поділіться публікацією:

Загроза нового ракетного удару територією України є високою, росіяни вишукують нову тактику обходу протиповітряної оборони. Як повідомляє видання "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповіла керівник Об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк.

Чи є загроза нового ракетного удару: на що чекають росіяни

Ракетний удар. Фото з відкритих джерел

"Рівень загрози залишається досить високим. Ворог вишукує нову тактику, і ми спостерігаємо за цим. Ми бачимо, що вони намагаються виявити нашу протиповітряну оборону, адже вона перешкоджає результативності, яку вони хотіли б бачити від ракетних ударів", – зазначила Наталія Гуменюк.

Вона також додала, що окупанти використовують для розвідки дрони та повітряні кулі.

Варто зазначити, що ввечері 27 лютого оперативне командування "Південь" повідомило, що за день ворог удвічі збільшив угруповання порівняно з ранком. На чергуванні перебували 12 кораблів, серед них 2 підводні ракетоносії із загальним залпом 8 крилатих ракет "Калібрів" і 3 великі десантні кораблі.

Станом на день 28 лютого, за словами Гуменюк, спостерігається накопичення корабельного угруповання ворога в Чорному морі з 13 кораблів. Кількість ракетоносіїв не змінилася.                                                           

Читайте також на порталі "Коментарі" – чому у Путіна з'явилися страхи щодо розпаду РФ – як прискорити перемогу над агресором. Експерти детально розібрали ситуацію в інтерв'ю ексклюзивному нашому виданню.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Повітряних силах розповіли, які поставки очікують від партнерів найближчим часом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини