Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи є перспективи для миру в Україні: Ердоган озвучив свою думку за підсумками зустрічі з Путіним
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи є перспективи для миру в Україні: Ердоган озвучив свою думку за підсумками зустрічі з Путіним

Ердоган похмуро оцінює перспективи миру в Україні після зустрічі з Путіним

5 вересня 2023, 14:05 comments3334
Поділіться публікацією:

Президент Туреччини Реджеп Ердоган, який неодноразово намагався приставити себе як потенційного комунікатора між Росією та Заходом щодо припинення війни в Україні, не бачить перспектив настання миру в Україні. За підсумками зустрічі з російським диктатором Путіним, президент Туреччини приречено заявив, що жодних перспектив для досягнення миру в Україні на горизонті не проглядається. Як передає портал "Коментарі", слова турецького лідера цитує турецький канал новин "TRT Haber".

Чи є перспективи для миру в Україні: Ердоган озвучив свою думку за підсумками зустрічі з Путіним

Реджеп Таїп Ердоган. Фото: з відкритих джерел

"На горизонті також немає ніяких перспектив миру, що обнадіюють [між Росією та Україною]", заявив Реджеп Ердоган вже перебуваючи в Туреччині після візиту до Росії.

Читайте також на порталі "Коментарі" — сочинські переговори президента Туреччини Реджепа Ердогана з російським диктатором Володимиром Путіним, що відбулися 4 вересня, завершилися безрезультатно. РФ не має наміру повертатися до зернової угоди, продовжуючи висувати безглузді претензії всім і вся. При цьому Ердоган заявив, що Туреччина разом із ООН підготувала новий пакет пропозицій щодо зернової угоди. І чомусь закликав Україну пом'якшити свої підходи до спільних кроків із Росією. На що міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба вже дав зрозуміти, що наша країна не піде на поступки щодо відновлення зернової угоди, потураючи шантажу Кремля. Про що говорять пост-переговорні заяви? Як ситуація навколо блокування морського експорту з України може розвиватись далі? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – глухий кут переговорів Ердогана з Путіним – що тепер буде із зерновим коридором.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини