Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи допоможе Україні на фронті зниження призовного віку: оцінка аналітиків США
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи допоможе Україні на фронті зниження призовного віку: оцінка аналітиків США

В ISW вважають, що зниження призовного віку, звичайно ж, зміцнить ЗСУ, але вирішальним буде не це

3 квітня 2024, 08:10
Поділіться публікацією:

Зниження мобілізаційного віку з 27 до 25 років підтримає здатність українського війська відновлювати та реконструювати існуючі підрозділи та створювати нові. При цьому для того, щоб належним чином озброїти всіх мобілізованих військовослужбовців, потрібна вагома західна допомога. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в оновленому звіті Інституту вивчення війни (ISW).

Чи допоможе Україні на фронті зниження призовного віку: оцінка аналітиків США

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

Американські військові аналітики зазначили, що зниження мобілізаційного віку є одним із багатьох заходів, які Україна розглядає у рамках зусиль, спрямованих на створення стійкого апарату генерування сил воєнного часу.

При цьому американські експерти вважають, що тепер перед Україною стоїть нове завдання – необхідно буде забезпечити зброєю всіх мобілізованих військовослужбовців, що на тлі тривалих суперечок у США щодо військової допомоги Україні та затримки надання західної допомоги можуть вплинути на оперативність, з якою Україна зможе відновити деградуючі. та створити нові підрозділи.

За оцінками ISW, матеріальні кошти, що надаються Заходом, залишаються найважливішим вирішальним чинником для здатності української армії відновлювати та нарощувати свою бойову міць.

Читайте також на порталі "Коментарі" – стався перелом стратегії України у війні: у ISW розкрили подробиці.

Також видання "Коментарі" повідомляло - згідно з прогнозами, на Україну чекає складний у військовому сенсі квітень, тому що Сили оборони ослаблені (у тому числі через брак людей, озброєнь та боєприпасів), а росіяни посилюють наступальні дії. Не припинять вони, зважаючи на все, і масовані ракетно-дронові атаки. Тим важливіше для нашої країни активізуватися на зовнішній арені, видобуваючи допомогу від зарубіжних партнерів, шукаючи нових важелів тиску на РФ. Експерти поділилися з порталом "Коментарі" своїми очікуваннями від другого місяця весни та чергового війни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини