Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи дійсно у РФ рекордні втрати: відповідь британських військових
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи дійсно у РФ рекордні втрати: відповідь британських військових

Британська розвідка підтвердила рекордні втрати у російській армії у листопаді 2023-го року

27 листопада 2023, 12:05 comments2207
Поділіться публікацією:

Російська армія за весь час повномасштабного вторгнення в Україну зараз зазнає справді рекордних втрат. У листопаді 2023 року лави окупантів на сході України серйозно порідшали. Це викликано настанням загарбників на Авдіївці. Цифри українського Генштабу близькі до даних британської розвідки. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться в оновленому звіті Міноборони Великобританії у Twitter.

Чи дійсно у РФ рекордні втрати: відповідь британських військових

Втрати російських військ. Фото з відкритих джерел

Британські фахівці зазначають, що протягом листопада втрати в російській армії, за даними українського Генштабу, становлять у середньому 931 людина на день.

Раніше найбільш смертоносним місяцем для Росії був березень 2023 року, в середньому 776 осіб на день, у розпал російського наступу на Бахмут.

"Хоча військова розвідка не може перевірити методологію, враховуючи загальну кількість убитих та поранених, цифри цілком правдоподібні", — йдеться у повідомленні.

За останні шість тижнів спостерігався один із найвищих показників втрат серед росіян за всю війну. "Важкі втрати багато в чому були спричинені настанням Росії на донбаське місто Авдіївку", — зазначають у Міноборони Британії.

Читайте також на порталі "Коментарі" — на що пішли росіяни через великі втрати під Авдіївкою: з чим зіткнувся Путін.

Також видання "Коментарі" повідомляло – росіяни почали масовано атакувати Україну дронами, а також продовжують наступ на низці напрямків, включаючи Авдіївку. Міжнародна ситуація для нас ускладнюється. Допомога з боку США пробуксовує, у низці європейських країн (спочатку Словаччина, тепер Нідерланди) до влади приходять ультраправі сили, які виступають за припинення підтримки України. Дедалі частіше звучать заклики до переговорів між Києвом та Москвою. Експерти оцінили те, що відбувається на військових та дипломатичних фронтах для видання "Коментарі".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини