Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи будуть нові удари по Криму: у Міноборони поділилися анонсом
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи будуть нові удари по Криму: у Міноборони поділилися анонсом

За словами міністра оборони Резнікова, руйнувати логістику ворога це нормальна тактика

25 липня 2023, 09:05
Поділіться публікацією:

Жодні погрози російських окупантів не вплинуть, і українська армія продовжить планомірно завдавати своїх точкових ударів по військових об'єктах у Криму, а також безпосередньо по Керченському мосту, який є незаконною спорудою. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю каналу "CNN" зробив міністр оборони Олексій Резніков.

Чи будуть нові удари по Криму: у Міноборони поділилися анонсом

Олексій Резніков. Фото: з відкритих джерел

Міністр пояснив усе упирається у звичайну логіку. Сьогодні Росія веде повномасштабну війну проти України, використовуючи Керченський міст для переправи військової техніки, особового складу. Також ворог використовує військові об'єкти у Криму для атаки на Україну. Отже, що більше буде знищено цих військових об'єктів, то більше вдасться врятувати життів українців.

"Це нормальна тактика – зруйнувати логістичні лінії вашого ворога, щоб позбавити можливості отримати більше боєприпасів, отримати більше палива, отримати більше їжі тощо. Ось чому ми використовуватимемо цю тактику проти них", висловився Олексій Резніков.

Зазначимо, останні кілька тижнів у тимчасово окупованому Криму прильоти призводять до вибухових наслідків та евакуації. Лише 24 липня удар прийшовся по складу боєприпасів у Джанкойському районі. Минулого тижня по складу з боєприпасами прилітало до Червоногвардійського району півострова. Росія ж уже майже тиждень із розлюченістю атакує портову інфраструктуру України. Що можна сказати про повітряну війну останнього часу? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Росії розпочинається процес переходу влади: міністр оборони України Олексій Рєзніков назвав причини.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини