Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи буде продовжено термін для оновлення даних військовозобов'язаних: у Слузі народу зробили нову заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи буде продовжено термін для оновлення даних військовозобов'язаних: у Слузі народу зробили нову заяву

У Слузі народу закликали українців не зволікати, а йти оновлювати дані в ТЦК

12 червня 2024, 10:35 comments1801
Поділіться публікацією:

Комітет із нацбезпеки, оборони та розвідки Верховної Ради розглядав питання щодо продовження терміну оновлення даних для військовозобов'язаних після 16 липня. Однак, не дійшов того, що вносити якісь зміни, парламентарі дійшли висновку, що двох місяців достатньо. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю ВВС зробив голова комітету Олександр Завітневич.

Чи буде продовжено термін для оновлення даних військовозобов'язаних: у Слузі народу зробили нову заяву

Мобілізація в Україні. Фото: з відкритих джерел

"Я особисто це не підтримую, поясню чому", — сказав парламентар у відповідь на питання про продовження терміну.

Як зазначив депутат від "Слуги народу", у перші тижні трохи буксував додаток "Резерв+", але зараз він повноцінно працює.

"І, коли ми навіть у законі прописували терміни — місяць, два чи три — то всі ми визнали, що українці, так історично сталося, здебільшого підуть оновлювати дані в останній або передостанній день. Тому зробимо або місяць, або два, або три — яка різниця?", — сказав нардеп.

Олександр Завітневич заявив, що сенсу продовжувати термін немає.

"Будь ласка, йдіть оновлюйте дані. Тому що інакше це може продовжуватися до безкінечності", — додав народний обранець, звертаючись до українців.

Читайте також на порталі "Коментарі" — трапляються ситуації, коли після оновлення своїх даних у додатку "Резерв+" людина на вулиці зустрічає працівників ТЦК і їй все одно виписують повістку. Це відбувається у тих випадках, коли громадянин не має при собі військово-облікових документів, адже це правопорушення. Це в інтерв'ю "Фокусу" пояснив представник Полтавського обласного ТЦК та СП майор Роман Істомін.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чи продовжать термін поновлення даних для військовозобов'язаних: у Міноборони дали відповідь.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини